Ugodni tonerji za HP tiskalnike


Tonerji za HPImate doma ali na delovnem mestu odlični laserski tiskalnik znamke HP? Še posebej v poslovnem svetu so potrebe po tiskanju dokumentov zelo velike, zato si zagotovo nočete prestavljati, da vam zmanjka barve ravno takrat, ko je to najmanj zaželeno. Ugodni tonerji za HP tiskalnike so na voljo na strani Kartuše.net. Izbirate lahko tako med barvnimi kot tudi črnimi tonerji za HP tiskalnike različnih cenovnih razredov. Tonerji za HP niso originalni, saj jih ni proizvedel proizvajalec tiskalnika, ampak so obnovljeni oz. ponovno napolnjeni. Kvaliteta tiska se zaradi ponovne polnitve tonerja bistveno ne zmanjša. Pri vseh artiklih je navedeno tudi, koliko strani posamezni toner lahko natisne. Črni omogočajo, da natisnemo od 2500 strani ter vse do 20000 strani, barvni pa nekoliko manj.

Veliko ljudi enači tonerje s kartušami, vendar pa obstaja med njimi bistvena razlika. Kartuše so namenjene za manjše količine tiska, tonerji pa za večje, zato take vrste tiskalnikov uporabljajo predvsem v podjetjih in ustanovah, kjer vsak dan natisnejo tudi po več 10 dokumentov. Delovanje tonerjev izgleda tako, da elektrostatično nabit boben s segretimi valji pod vplivom laserja na papir zapeče barvni prah. Če kupujete večjo zalogo tonerjev, bodite pazljivi na to, da jih hranite pri sobni temperaturi in na suhih mestih. Na vlažnih mestih se namreč lahko prah sprime skupaj, kar skrajša njihovo uporabnost. Pred vstavitvijo v tiskalnik jih ne pozabite dobro pretresti.

Ne veste, kateri tonerji za HP ustrezajo vašemu tiskalniku? Poiščite toner tako, da na strani, do katere pridete preko zgornje povezave, v iskalnik zgoraj desno vnesete model tiskalnika. Stran vam bo izpisala vse tonerje, ki so primerni za vašo napravo. Artikel le še dodajte v košarico, izpolnite podatke za dostavo in v najkrajšem možnem roku vam bo dostavljen na vaš dom. Za vsa naročila v vrednosti nad 35€ je dostava popolnoma brezplačna, v nasprotnem primeru pa znaša 4€.

Ne oklevajte in naročite tonerje za HP tiskalnik še danes.