Garažna vrata Teckentrup


Garažna vrata TeckentrupSo Vaša garažna vrata že zelo dotrajana? Morda niste zadovoljni z njihovo toplotno izolacijo, ali pa vam preprosto niso všeč? Če se odločate za nakup novih vrat, izberite garažna vrata Teckentrup.

Podjetje Proplan d.o.o. ima v ponudbi garažna vrata Teckentrup, ki jih odlikujejo odlična toplotna in zvočna izolativnost, trdnost ter atraktivne barve in dizajni. Garantirajo dolgo in tiho delovanje, varnost ter zanesljivost. Če imate v garaži poslovni prostor ali prostor za druženje, potem se verjetno zavedate, kako pomembno je, da je primernih temperatur. Garažna vrata Teckentrup z odličnimi tesnili varujejo prostor pred vlago in mrazom. Tako vam pripomorejo tudi privarčevati nemalo denarja pri ogrevanju. Sistem z zaprtim vodilom vzmeti zavzame zelo malo prostora. Dvojna žična vrv, ki je vpeta na obe strani spodnje sekcije, preprečuje poškodbe in nesreče med samim delovanjem. Posamezne sekcije se med odpiranjem in zapiranjem popolnoma prilegajo ena vrh druge ter tako onemogočajo nastanek nevarnih vmesnih odprtin in s tem možnost priprtja prstov. Garažna vrata Teckentrup je mogoče odpirati daljinsko, set za preklop vrat pa omogoča tudi ročno odpiranje, kar vam pride prav v primeru izpada električne energije. Vgraditi je mogoče različne vrste zasteklitev, ki poleg zagotavljanja dovolj svetlobe v prostor poskrbijo tudi za še bolj atraktiven videz samih vrat.

Obiščite zgornjo povezavo, kjer si lahko ogledate prospekt ali pa kar oblikujete garažna vrata Teckentrup po svoji želji.