Podjetje Pretent d.o.o.


Prodaja varilne tehnike Pretent d.o.o.Potrebujete varilni aparat? Mogoče novo žago, gorilnike ali kaj podobnega? Podjetje Pretent d.o.o. je eden večjih ponudnikov kvalitetne varilne tehnike in opreme v Sloveniji. Pretent d.o.o. svojim strankam nudi širok izbor varilnih aparatov, varilne tehnike in varilne opreme različnih proizvajalcev ter cenovnih razredov. Stranke lahko izbirajo med aparati in opremo, ki so namenjeni za profesionalno rabo, industrijsko uporabo ter tudi za domačo uporabo. Varilni aparati so uporabni za avtokleparska dela, vzdrževalna dela in dela v domačih delavnicah. Podjetje Pretent d.o.o. je generalni zastopnik priznanih proizvajalcev varilnih aparatov in tračnih žag. Lahko se pohvali z dejstvom, da imajo večino proizvodov stalno na zalogi. Tako lahko hitro izpolnjujejo zahteve in želje njihovih strank. V njihovi ponudbi lahko poleg varilnih aparatov najdete tudi tračne in krožne žage, vozičke za jeklenke, zaščitno opremo za varjenje, reducirne ventile, jeklenke, polnilce, štarterje, brusilke in vso drugo opremo, ki jo potrebujete pri varjenju. Poleg povsem novih naprav so vam na voljo tudi zgolj nekaj mesecev rabljene naprave, tako da lahko tudi nekaj privarčujete pri nakupu.

Kot marsikatera stvar na tem svetu, tudi varilni aparati včasih potrebujejo servis. Pretent d.o.o. vse servisne storitve opravlja kvalitetno in strokovno. Skrb, da vaše napake ni mogoče odpraviti, je odveč, saj njihovi strokovnjaki zaradi večletnih izkušenj in poznavanja varilnih aparatov zmorejo odpravljati vse vrste napak. Servis je pooblaščen za naprave znamk CEA, STEL in JASIC. Po dogovoru lahko servis opravijo tudi na terenu, tako da ne izgubljate časa in ne zapravljate goriva za prevoz do samega podjetja, kjer se servis nahaja.

Obiščite spletno stran podjetja Pretent d.o.o. in si oglejte ponudbo izdelkov. Na voljo so vam tudi izdelki v akciji. V primeru, da se zanimate za nakup opreme, lahko izpolnite obrazec za povpraševanje ali pa obiščite prodajno mesto v Ljubljani, Cesta na Brdo 85 in si oglejte široko ponudbo varilne tehnike in ostale opreme.