Otroške stenske nalepke risanih junakov


Otroške stenske nalepkeOtroci so neverjetno navdušeni nad lepljenjem in nalepkami raznih vrst in tematik. Otroške nalepke za stene pa lahko iz povsem običajne sobice naredijo pravo pravcato pravljico. Risani junaki, magična narava, živalske figurice in pisane barve iz dolgočasne enobarvne stene naredijo veličasten prizor, katerega se bodo razveselili prav vsi otroci.

V spletni trgovini Mali vragci je na voljo cel kup pisanih stenskih nalepk po neverjetnih cenah. Najdete lahko črke in številke v mavričnih barvah in navihanih oblikah, disneyeve junake iz priljubljenih risank, raznorazna prevozna sredstva od avtomobilov do letal in čarobne oblike živalic in narave. Vse nalepke so enostavne za nanašanje in se jih tudi enostavno odstrani ter ne puščajo sledi na stenah. Lahko se jih odlepi in znova zalepi nekam drugam in tako vsakič naredi čisto novo podobo otroški sobici. Primerne so za vse gladke površine, kot so: gladke stene, steklo, kovine, gladke tapete, pohištvo in plastiko. Ne more pa se jih nalepiti na nečiste površine, razpokane stene ali neravne podlage.

Ker je svet otrok vedno pisan in razburljiv, bodo otroci navdušeni nad stenskimi nalepkami, ki bodo popestrile njihove sobice. Otroške stenske nalepke so res enostavna rešitev za poživitev sten v otroških sobah, ki ne vključujejo napornega pleskanja in umazanije, ki temu sledi. Razveselite svoje otroke in jim poklonite nalepke njihovih najljubših risanih junakov ali drugih priljubljenih motivov, takšnega darila se bodo res razveselili.

Poleg nalepk za okrasitev so vam na voljo tudi merilni trakovi, kamor lahko beležite njihovo rast in ustvarite svojevrsten dnevnik otrokovega odraščanja. Nalepko z merilnim trakom morate previdno nalepiti na umerjeno mesto, da boste lahko odčitali prave rezultate. Videli boste, kako bodo otroci začeli kar tekmovati med sabo, kdo hitreje raste in se ob tem neskončno zabavali. Ste že izbrali pravi motiv za vašega malega nadebudneža? Otroške stenske nalepke čakajo na to, da polepšajo vaše stene.