Otok Pašman vabi


Otok PašmanPred nami je nova sezona dopustov. Nekateri bodo na dopust odšli že konec tega meseca. Na dopust se lahko odpravite tudi na otok Pašman. Otok Pašman velja za otok z veliko zelenja in tišine. Uživate lahko v skritih zalivčkih in kristalno čistim morjem. Gre za plaže z zelo čisto vodo, saj se morski tokovi zelo hitro menjajo, kar je  vzrok za čisto vodo. Zakaj na otok Pašman, si lahko preberete tudi na http://www.apartmajipasman.com/otok-pasman/.Otok Pašman je povezan z otokom Ugljan s pašmanskim mostom, dostop iz Zadra pa je možen s trajektom. Ker je otok zelo blizu celini, so vožnje s trajekti zelo kratke in zato je otok Pašman zelo priljubljen med turisti. Še vedno pa boste na otoku našli mir in prostor zase.

Na otoku si lahko izberete razne apartmaje. Izbirate lahko med nizko cenovnimi apartmaji, kot tistimi luksuznimi, za katere boste morali odšteti nekoliko več. Pestro izbiro apartmajev za otok Pašman najdete tudi na http://www.apartmajipasman.com/ kjer lahko preverite razpoložljivost in naredite rezervacijo za svoj termin.

Otok nudi različne možnosti sprostitve. Lepe plaže na otoku in skriti zalivi so pravi magnet za turiste. Na otoku je tudi možnost koriščenja različnih športnih aktivnosti, otok pa nudi tudi večje število aromatičnih in zdravilnih rastlin.