Peskanje površin


Peskanje površinSe profesionalno ali neprofesionalno ukvarjate z raznimi storitvami? Potrebujete obdelavo delovnih površin? Mogoče ste že slišali za peskanje površin, ki ga ponuja podjetje Ferročrtalič d.o.o. To podjetje se s peskanjem ukvarja že 45 let. Zelo velik poudarek dajejo na kakovost njihovih storitev.

Peskanje površin je izredno učinkovita metoda za obdelovanje kakršnih koli površin. Tako preprečimo, da bi se zmanjšala njihova uporabnost, hkrati pa poskrbimo tudi za njihov estetski videz. Poteka s pomočjo abrazivnega sredstva, kot je napr. kremenčev pesek ali suhi led, ki ga pod veliko hitrostjo nanašamo na površino. Tako površino očistimo in jo hkrati naredimo hrapavo ter pripravimo za nadaljnjo obdelavo. S tem pridobimo neoporečno osnovo za nanašanje zaščitnih sredstev. Peskanje površin ni uporabno samo za čiščenje kovinskih površin, ampak tudi za odstranjevanje barv in lakov z lesa, za obloge na betonu, matiranje stekla, čiščenje stavbnih fasad, kamnite, oljne in druge površine. Obstaja več tehnik peskanja, ki se med sabo razlikujejo glede na to, za katere površine so primerne. Injektorsko peskanje je primerno za čiščenje manjših in manj umazanih predmetov. Pri tlačnem peskanju se vnaša štirikrat večjo količino zraka, zato je primerno za natančno utrjevanje površin. Za najbolj masivne obdelovance uporabljamo turbinsko peskanje površin.

Obiščite spletno stran podjetja Ferročrtalič na zgornji povezavi, kjer so vam na voljo izredno kvalitetna orodja in stroji, ki jih potrebujete za peskanje površin.