Vnetje mehurja resen problem


Slabost, moten urin, pogosta potreba po uriniranju, pekoč občutek to je le nekaj znakov, ki kažejo na to, da imate vnetje mehurja. Še več pokazateljev za vnetje mehurja si lahko preberete na vnetje-mehurja.farmedica.si.

Vnetje mehurja je dokaj pogost problem, saj težave nastanejo zaradi okužbe z bakterijam, ki jih je na svetu veliko. Običajno, če pridemo k zdravniku nam za zdravljenje priporoči oz. napiše recept za antibiotike vendar so nekatere bakterije zaradi prevelike uporabe antibiotikov postale na njih imune. Ni pa vsako vnetje mehurja tako zelo problematično. Neka vnetja lahko zdravimo sami tako, da vnesemo v naše telo dovolj tekočine tekom dneva in uživamo naravne pripravke ter sadje.

vnetje mehurja

Zdravilo naravnega rastlinskega izvora imenovano Canephron se na trgu prodaja prav za težave vnetje mehurja saj ublaži pekoč občutek ter krče, hkrati pa zdravi vnetje mehurja.  To zdravilo tudi zavira nadalen razvoj bakterij  ter jih iz sečil tudi odstrani, mi pa se stem znebimo vnetja. Potrebno je 12-tedensko zdravljenje s Canephronom. Možnost za ponovno vnetje mehurja se zmanjša kar za 73%.

Torej za zdrav mehur je dobro, da se dovolj gibamo in pri tem pijemo dovolj tekočine, da telo ostane hidrirano saj se tako zmanjša tudi možnost okužb z bakterijami. Dobro je, da jemo tudi tako hrano in sadje, ki vsebuje veliko vitaminov in mineralov saj bomo tako ostali zdravi.

Vnetje mehurja je najbolje, da začnemo zdraviti takoj po tem ko zaznamo zgoraj opisane simptome saj bo tako zdravljenje trajalo manj časa. Če se bomo zdravili samo z antibiotikom bo to trajalo kar nekaj časa saj so bakterije že tako odporne na antibiotike, da jih moramo zato vzeti več. Ker pa je dnevna količina omejena to traja seveda dlje časa. Če pa zdravimo težavo z antibiotiki in z zdravilom Canephron bomo težavo odpravili v polovici hitrejšem času in ponovno imeli zdrav mehur.