Pisarniško pohištvo Interbiro


Imate staro in dotrajano pisarniško pohištvo? Se odločate za nakup novega in kvalitetnega pohištva?

Interbiro pisarniško pohištvo je pametna izbira saj je njihovo pohištvo kvalitetne izdelave, lepo estetsko oblikovano ter zelo funkcionalno. Njihova ponudba je zelo velika. Gotovo se za vsako podjetje najde prav tako pisarniško pohištvo kot ga potrebujejo.

pisarniško pohištvo

Na zalogi imajo direktorsko pisarniško pohištvo, ki vključuje mize, stole in omare za dokumente. Vso pisarniško pohištvo je zelo elegantno in na voljo v večih barvah. Potem imajo na voljo tudi operativna delovna mesta. Ponudba je zelo raznolika zato se lahko sami odločite kaj bi se najbolj prilegalo vašemu delovnemu okolju. Seveda pa nesmemo pozabiti še na konferenčno pohištvo, ki je primerno tako za manjše kot za malo večje konferenčne pisarne, učilnice in predavalnice.

Ne pozabite, da izbirate med ponudbo pisarniškega pohištva, ki je zelo kvalitetno zato je tudi cena temu primerna. Na vojo imajo tudi pisarniško pohištvo za recepcije. Recepcija je najbolj pomemben del vašega poslovnega objekta, saj ravno tam stranka že ob vstopu dobi svoj prvi vtis o vašem podjetju, ki pa je lahko dober ali slab saj se ljudje vse bolj zanašamo samo na videno. Tudi tu je paleta barv pohištva zelo raznolika tako, da lahko res izberete pravo barvo, ki se prilega vašemu poslovnemu prostoru. Poleg pisarniškega pohištva pa imajo v ponudbi tudi dodatke za Interbiro pisarniško pohištvo. Pregrade, stojala za računalnike, obešalnike, pribor za pisalniški material skratka vse, kar potrebujete za kakovosten poslovni svet.

Vsa vaša vprašanja jim lahko posredujete tudi na e-mail naslov: info@interbiro.si ali pa se osebno oglasite v njihovi poslovalnici v Mariboru na naslovu Prešernova ulica 2. Z veseljem vam bodo odgovorili na vprašanja ter vam dodatno svetovali kaj je primerno za vašo zgradbo oz. poslovni prostor.