Vedeževanje je veda, ki od nekdaj privlači ljudi, ki bi radi vedeli vnaprej, kaj se jim bo dogajalo. vedežuje se s s pomočjo kart, astrološke karte, Run, Tarota, YiJinga, Run, iz oklepa školjk ali želve, kamenčkov, fižolov in podobno. Največ vedeževalcev vedežuje iz kart, kar si poglejte na sibila-vedezevanje.si. Vedeževanje iz kart vam razkrije prihodnost, kako se obrniti, da boste dosegli najboljše možne rezultate zase in za bližnje, opozori vas na na napake, ki jih lahko storite in obvaruje pred neprijetnim.

vedeževanje

Nekateri ljudje menijo, da je vedeževanje nekaj, kar je usojeno in fiksno določeno, vendar to ne drži, kajti človek ima svobodno voljo in mu ni treba se vdati v usodo. Smisle vedeževanja je v tem, da se človek dobro pripravi na prihodnosti n da vidi, kaj sedaj dela narobe, da to lahko spremeni in prepreči negativne posledice. Če se vedeževanje tako razume, prinaša v življenje zelo veliko pozitivnega in smisla, da se človek obrne k boljši prihodnosti.

Nikar ne verjemite, da obstaja neka začrtana usoda. Usodo dejansko kreiramo sami. Sicer pa največ ljudi zanima, kaj drugi mislijo in kaj bodo storili v danih situacijah. No, to ni najboljše vprašanje za vedeževalca, drugi imajo enako svobodno voljo in se lahko že naslednji trenutek premislijo, ter ravnajo drugače, kot je vedeževalec videl v kartah, zato se ne uresničijo vse napovedi.

Kaj bo vedeževanje vam prineslo, ej od vas odvisno, če potrebujete uvid v prihodnost je dobro, da izberete takega vedeževalca, ki vam bo pomagal prebroditi težave n vam svetoval na pozitiven način. Izognite se takim, ki vidijo sam nesreče in vam to v glavo vbijejo, kajti vi smi lahko z mislijo to povzročite, zato bodite zelo previdni, kaj boste vedeževalcu dejansko tudi  verjeli. Pomnite, da je usoda v vaših rokah in ne v kartah lai zvezdah, odvisno je od vas in vaših dejanj, kako se bo prihodnost odvila.