Trgovina Pleskar


Trgovina PleskarTrgovina Pleskar vam nudi fasadne sisteme, izdelke za suho gradnjo, avto barve, pribor, mešanico barv, orodje in zaščito. Če si želite zmanjšati strošek ogrevanja potem je skrajni čas, da si omislite fasado. Pred leti je veljala za ogledalo hiše sedaj pa velja za varčevanje stroškov ogrevanja. Trgovina Pleskar je znana po hitrem in učinkovitem delu.

Na začetku so imeli samo fasadne sisteme, barve, lake, sedaj pa imajo vse kar potrebujete za ogrevanje. Trgovina Pleskar vam ne nudi samo fasadnih sistemov temveč tudi svetovanje. V kolikor ne veste kakšno barvo fasade bi imeli potem je to pravi kraj za vas. Znanje imajo iz številnih področjih. Vedno trgovina Pleskar išče še dodatne možnosti, kako bi se izboljšali in s tem privabili več kupcev. Pri njih je stranka vedno na prvem mestu in trudijo se uresničiti vse njihove želje in zahteve.

Trgovina Pleskar ima zdaj v novi ponudbi tudi pelete. Imajo tudi gradbeni material. Če boste imeli kakršno koli vprašanje jih pokličite ali pa jim napišite elektronsko pošto. V kolikor nimate fasadnega sistema, suhe gradnje, avto pribora, mešanice barv, gradbenega sistema ter orodja in zaščite, potem je ta kraj ravno pravi za vas. Brezplačno vam nudijo dostavo na dom v 48 urah. Novo v ponudbi je tudi izris barvne študije fasad.