Naročite kopalke preko spleta


KopalkeV spletni trgovini so vam na voljo kopalke različnih barv, oblik in vzorcev. Lahko jih naročite preko spleta ali po elektronski pošti. Hočete nove kopalke? Ponudbo najdete na http://www.oblecise.si/kopalke.

Na zalogi imajo različne velikosti od najmanjše do največje. Najmanjšo velikost imajo 36/38, največjo pa 40/42. Velikosti imajo tudi XS, S, M in L. Kopalke so narejene iz najlona in elastina. Največ imajo bikini kopalk. Nekatere imajo vzorce druge so brez njih. Kopalke imajo po različnih cenah. Kopalke naročimo preko te spletne trgovine in potem vam jih pošljejo po pošti.

V kolikor z izdelkom, ki ste ga naročili niste zadovoljni, jim ga pošljete nazaj v 30 dneh od poslanega roka. Če ob prevzemu pošiljke prejmete poškodovan izdelek ali če kaj manjka, morate dati takoj reklamacijo pri podjetju, ki vam je to poškodovano pošiljko dostavilo. Ko vrnete izdelek nazaj ga lahko zamenjate za kateri drugi izdelek.

Kopalke kupujemo tudi po tem, katere so nam bolj všeč in v katerih se počutimo bolj udobno. Namreč ne bomo kupili da nam niso všeč ali pa nam ni udobno v njih. Če hočete kupiti kopalke preko spletne trgovine se morate najprej prijaviti, da lahko potem  sploh kaj naročite. Če niste prijavljeni, potem ne morate kupovati v tej spletni trgovini. Ne prodajajo samo kopalke ampak za vas nudijo tudi kape, hlače, dolge majice, pajkice,  krila in tope. Izdelki so vam na voljo tudi po akcijskih cenah. Sedaj imajo razprodaje do največ -30%, najmanj -10%. Za vas imajo sedaj tudi letna oblačila, ki so po akcijskih cenah.  Ta trgovina je namenjena predvsem ženskam, ki nimajo časa, da bi šle v trgovino, saj lahko naročijo kar preko te spletne trgovine.