Tablete Biostatine forte


Biostatine forteTablete Biostatine forte se uporabljajo kot prehransko dopolnilo na osnovi naravnih sestavin. Biostatine forte pomagajo pri vzdrževanju priporočljivega oziroma normalnega nivoja maščob in holesterola v krvi. Vsebnost tablet je sestavljena iz kombinacije treh rastlinskih sestavin: artičoke, flavunoidov citrusov in fermentiranega riža. Tablete biostatine forte so namenjene prav vsem, vseh starosti in ne gleda na spol, ki bi si želeli na zdrav in naraven način znižati oziroma ohranjati normalno raven holesterola in maščob v krvi ter tako ostati zdravi.

Listi artičoke vsebujejo zdravilne učinkovine, ki povzročajo povečanje izločanja žolča in zmanjšujejo sintezo holesterola. Flavunoidi delujejo na antioksadivnem in protivnetnem področju delovanja, v citrusovih lupinah pa so prisotne snovi za zniževanje encimske aktivnosti encimov, kateri opravljajo sintezo holesterola. Fermentiran riž, s posebno vrsto kvasovke v prahu, povečuje proizvajanje sekundarnih metabolitetnih monakolin. V Biostatine forte je prisoten monakolin K, ki je strukturno identičen statinu, katerega pa najdemo v zdravilih na recept. V Biostatine forte pa je sicer monakolin K prisoten v malem odmerku.

Tablete Biostatine forte temeljijo in so izdelane samo iz rastlin in sestavin rastlinskega izvora, brez kakršnih koli drugih dodatkov. So zdrav način ohranjanja normalne ravni holesterola in maščob v krvi. Njihova glavna sestavina so islandski lišaji, vsebujejo pa še aktivne sestavine artičoke, cistrusov in riža. Tableti Biostatine forte nimajo nobenih stranskih učinkov za katere se ve ali bi bili pogosti.

Če želite tablete Biostatine forte kupiti, si jih lahko naročite na spletni strani e-apoteka.si, kjer so v ponudbi po ugodni ceni saj so znižane ali pa se odpravite do vam najbližje lekarne. Na njihovi spletni strani si lahko preberete še nekaj več o Biostatine forte in o njihovem delovanju.

Tablete Biostatine forte so le prehransko dopolnilo in niso nadomestila za zdravo, uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja!