Spletna vizitka


Spletna vizitkaDan danes se cel svet vrti okoli računalnikov. Tudi večina služb je povezana z delom v pisarnah in s tem tudi na računalnikih. Večina podjetij je celo odvisna od njih, saj računalniki vsebujejo vse pomembne podatke, ki jih potrebujejo. Zato je spletna vizitka namenjena vsem manjšim podjetjem in obrtnikom, ki želijo svoje dejavnosti in informacije predstavljati na internetu.

Spletna vizitka vsebuje lokacijo, kjer se vaše podjetje oziroma obrt nahaja, opis vseh dejavnosti, ki jih podjetje nudi, vse kontaktne podatke, kjer vas lahko dobijo oziroma z vami komunicirajo. Prav tako pa lahko vaša spletna stran vključuje tudi vizitke, tiskane oglase in ostala gradiva za promocijo. Tako kupcem omogočite, da si ogledajo vašo spletno stran in se lažje odločijo za nakup pri vas. Morate biti le prepričljivi, realni, iskreni in edinstveni.

Spletne vizitke lahko vključujejo predlog spletne strani, vstavite lahko logotip in podatke vašega podjetja, na njej je lahko tudi zemljevid podjetja v katerem poslujete, lahko ima do največ tri slike, pol ure e-mail podpore, podstrani, ki vsebujejo opise vaših storitev, kontaktne obrazce, lahko vklučuje do 3 e-pošte, in še bi lahko naštevali. Seveda pa je potrebno spletno stran tudi vzdrževati, in sicer potrebujete okoli 200 MB prostega prostora na strežniku, razne posodobitve, gostovanje in odpravljanje napak. Spletna vizitka vam bo lahko v pomoč pri napredovanju, saj boste kmalu občutili pozitivne spremembe, ki vas bodo morda popeljale na višje poti. Postali boste lahko bolj prepoznavni in prav tako vaše podjetje, ki se lahko čez čas razvije v večjega. Dobite lahko ogromno dobička in novih strank, kasneje pa zaposlite še kakšnega novega delavca. Pri vsem tem vam bo v pomoč le spletna vizitka, ki vam lahko spremeni življenje. V današnjih časih pravzaprav večina ljudi vse ponudbe išče na internetu in ravno zato imate tu veliko več možnosti kot z drugačnimi oglaševanji, saj ljudje skoraj več ne opazijo ničesar, česar ne najdejo na spletnih brskalnikih.