Jesen počasi, a vztrajno trka na naša vrata. Grozdje v vinogradih pridobiva sladkobo in barvo, prve trgatve so že v polnem razmahu. Čeprav topli in sončni dnevi ne dajejo vtisa jesenskih temperatur, pa hladnejša in vlažna jutra s svojimi meglicami nakazujejo prav to. SoftShell jakne so tople jakne za deževne dni, ki poskrbijo za udobje in prijetno vzdušje tudi v hladnem delu koledarskega leta.

 

 

Kaj sploh so SoftShell jakne?

Gre za visoko kakovostne jakne priznanih znamk (Roly, Kariban, regatta, Sol´s), ki jih odlikujejo kakovostni materiali in načini izdelavi. Jakne odlikujejo vodoodporne lastnosti, zračnost, prožnost in vzdržljivost. Vsi modeli so na voljo v ženski, moški in otroški različici. Raznolika in pestra je ponudba modelov, prav tako pa tudi izbira barv (npr. bela, črna, zelena, rumena, modra in podobno) SoftShell jaken, ki jih lahko uporabljate v službi, na sprehodih v naravi, na jadranju in drugih prostočasnih dejavnostih.

Jakne so primerne kot delovna oprema zaposlenih v vašem podjetju, saj vzdržljivi materiali poskrbijo, da bo življenjska doba izdelka dolga. Posledično pa manjše investicije podjetja v nove nakupe. Ob tem je potrebno poudariti, da lahko poskrbite tudi za tisk ali vezenje na jakne. Na ta način poskrbite za promocijo lastne blagovne znamke oziroma podjetja, zaradi same kakovosti jaken, pa se podjetja pogosto odločajo tudi za uporabo teh jaken za namene obdarovanja strank in poslovnih partnerjev.

Izdelava v skladu z OEKO-TEX® standardi

SoftShell jakne odlikujejo standardi izdelave. OEKO-TEX® standardi se nanašajo na standarde, ki zagotavljajo odločanje podjetij (in uporabnikov) pod pogoji, ki ščitijo naš planet za prihodnje generacije. Pri tem je zagotovljena tudi maksimalna varnost in zaščita potrošnikov. Upoštevanje standardov zagotavljajo neodvisni inštituti v osemnajstih državah Evrope in na Japonskem. Cilj teh inštitutov je razvoj novih testnih metod v tekstilni in usnjeni industriji, zagotavljanje inovacij ter razvoj visokokakovostnih proizvodov, ki so skladni s trajnostno naravnanostjo v prihodnost ter iskanje prilagojenih rešitev.