Morela cenik vam pove, koli boste odšteli za posamezno operacijo, ki vam jo predlaga zdravnik, če imate resne težave z zobmi ali dlesnimi. Na tej povezavi je cenik zobozdravstvenih storitev, ki si jih lahko ogledate in se naročite na prvi brezplačni pregled, kje bodo ocenili zdravniki vaše stanje in glede na to tudi predlagali rešitve. Odvisno je od tega, v kakšnem stanju ste in kaj boste izbrali, koliko boste za to odšteli. Prilagodijo se storitve tudi glede na vaše finančne zmožnosti. Morela cenik vam bo pri tem pomagal, saj boste verjetno tudi sami ugotovili, da so razlike v  ceni lahko tudi do tri krat.

morela cenik

Od česa je odvisen morela cenik? Najprej od tega, katero tehnologijo v zdravstvenem domu uporabljajo in kako usposobljen kader imajo. Storitve na višjem nivoju so vedno dražje od ostalih. Vendar se je dobro pozanimati, kdo je dejansko najboljši, ker cene tudi ne povedo prav vsega. Odvisno je tudi, ali opravite storitve pri nas ali v tujini. Veliko zadev vam bo pokazal morela cenik. Dobili pa boste tudi 50 evrov popusta, če spe prijavite na pregled in storitve na zgornji povezavi.

Zdravstvene storitve niso povsod enako kakovostne. Zase vzemite le najboljše, ker si to tudi zaslužite. Če nimate velikih težav, potem tudi zdravljenje za vas ne bo drago. Večje kot so težave, bolj kot ste jih prelagali, večja bo tudi končna cena, ki jo boste plačali, da ne govorimo o izgubljenem času in bolečinah, ki jih običajno pacienti pri tem utrpijo. Pri tem vam morela cenik ne bo več pomagal.

Vsekakor večino tvari krije zavarovanje, en del se ponavadi plača, razen če izberete zadeve, ki jih zavarovanje sploh ne krije  nobenem primeru. Lahko se določite tudi za samoplačniško varianto, ki je največkrat dejansko najboljša rešitev, da pridete do zdravja in to takoj. Veliko ljudi se tako tudi odloči.