Senčila


SenčilaČe vas motijo pogledi mimoidočih v vaše stanovanje, imate danes na voljo veliko senčil. Izbirate lahko med roletami, zunanjimi in notranjimi žaluzijami. Več o senčilih si lahko preberete na http://www.oknatermoglas.com/. Senčila se med seboj bistveno razlikujejo, skupno jim je vaš dom zaščititi pred sončno pripeko kot tudi pred radovednimi pogledi sosedov. Rolete so najboljša oblika senčil, saj zaustavijo do 80% vročine. V hladnejših mesecih pa boste bistveno prihranili pri ogrevanju vašega doma.

Zunanja senčila, kot so zunanje žaluzije, delno zaustavljajo prehod sončnih žarkov v stanovanje, je pa njihova bistvena prednost v tem, da lahko idealno uravnavate svetlobo v prostoru. Medtem ko to z roletami ni mogoče.

Notranja senčila, kot so notranje žaluzije, pa so primerna za tista okna, ki niso izpostavljena vročim sončnim žarkom. Z notranjimi žaluzijami lahko učinkovito popestrite vaš dom. Senčila so na voljo v različnih barvah tako, da se bodo ustrezna našla za prav vsakogar. Pri izbiri ustreznega senčila vam bodo strokovnjaki podjetja Termoglas d.o.o. ustrezno svetovali in vam pomagali pri odločitvi.