Sanjska poroka


PorokaSta se s partnerjem odločila, da je skrajni čas, da poročita? Želita, da bo vajina poroka ostala v spominu prav vsakega svata? Potem se prepustita vrhunski organizaciji poroke oziroma poročnega slavja. Epic Hotel Group ima pod svojim okriljem pet najbolj modernih hotelov v Sloveniji, med njimi so Hotel Epicenter, Hotel Sport, Hotel Kras, Hotel Casino Safir in Hotel Medno. Vsi hoteli se nahajajo v bližini zgodovinskih in kulturnih znamenitosti v Sloveniji. Da bo poroka ostala v najlepšem spominu, poskrbite za pravilno izbrana goste, medtem ko bodo v Epic Hotelu Group poskrbeli za vrhunsko pripravljene in postrežene poročne menije po izjemno dostopnih cenah. Prav tako bodo poskrbeli tudi za živo plesno glasbo, postavitev miz in stolov ter dekoracijo prostora popolnoma po vaših željah.

V kolikor ne veste, kakšen poročni meni bi izbrali, vam bodo njihovi kuharski mojstri z veseljem svetovali in vam pomagali pri odločitvi. Poroka oziroma poročno slavje se lahko izvede na naslednjih lokacijah, in sicer v Postojni, Sežani ali Ljubljani. Kateri hotel boste izbrali je odvisno tudi od števila svatov, ki bodo prisotni na poroki. V Postojni lahko Hotel Epicenter v svoji restavraciji sprejme do 150 oseb, medtem ko Hotel Javornik lahko sprejme do 100 oseb. V Sežani v Hotelu Safir se poroka izvede do 120 oseb. V njihov bar je idealen za organizacijo fantovščine in dekliščine. V kolikor vam je ljubša intimnejša poroka vam priporočamo Hotel Medno v Ljubljani, saj le-ta lahko sprejme do 65 oseb.

Vse restavracije v omenjenih hotelih so klimatizirane in sodobno tehnično opremljene. V kolikor se boste odločili za slavje v enem izmed naštetih hotelov, vam zagotavljajo, da se boste v njihovi družbi počutili nekaj posebnega, saj se bodo popolnoma prilagodili vašim željam ter vam poskušali narediti dan še lepši. V vseh hotel so v ponudbo poročnega slavja dodali še brezplačno nočitev z zajtrkom za mladoporočenca. Vsem ostalim svatom pa nudijo nižje cene njihovih hotelskih storitev.