Posteljice za dojenčke


Ste ena od tistih, ki se vam bliža datum, da se bo vaša družina povečala za enega družinskega člana. To je nekaj najlepšega, ko pričakujemo otroka, še posebej, če bo to prvi naš otrok. Takrat še je vse skupaj bolj zanimivo, saj ne vemo kaj nas čaka. Ampak preden pride dojenček domov moramo za vse poskrbeti. Poskrbeti moramo za oblačila ter opremo. K tej opremi spada tudi posteljica. Ker pa tudi dojenček posteljico lahko hitro prerase raje najemite posteljico, kar je danes odlična ponudba. Poglejte malo na spletno stran, kakšne posteljice vam ponujajo za vašega dojenčka.

posteljice za dojenčke

Prve dni je še kako pomembno, da dojenček čuti mamino bližino. Dojenček bo najbolj vesel, če bo čutil vaš vonj, vaš dotik, zato mu omogočite posteljico poleg vaše postelje. Posteljice za dojenčke so narejene danes že tako, da jo lahko priključite na vašo posteljo kar je lažje za vas in kar je najbolj pomembno, lažje bo dojenje. Nekateri dojenčki se dojijo tudi ponoči, zato vam ne bo udobno, če se boste morali premikat ponoči po sobi. Posteljice za dojenčke se dobijo v različnih dimenzijah ter oblikah, zato poskrbite za takšno, da vam bo najbolj ugajala.

Prva leta so za vas in dojenčka še kako pomembna. Otrok se hitro naveže na vas, zato mu tega ne odrecite. Posteljice za dojenčka naj bodo čim bolj pisane, udobne ter naj se prilagajajo vašim zmogljivostim. Ker hitro posteljico prerasejo si jo res raje izposodite, če ne mislite še mogoče imet kakšnega otroka. Tudi naš dojenček si zasluži udobno spanje, zato mu omogočite svojo posteljico. Ker on še ne more povedat katera je najlepša in najbolj udobna, morate za to poskrbeti vi in vaš partner. Posteljice za dojenčka je dobro rezervirat že med samo nosečnostjo, da boste potem mirni, vse dokler vaš dojenček pride domov. Želim vam lepo materinstvo in čim več prespanih noči.