Ponudba avtomobilskih prikolic in ostalih izdelkov podjetja KML Kogovšek


Nosilci za kolesaV prodajnem programu podjetja KML Kogovšek lahko najdete različne vlečne kljuke, cevne zaščite, avtodome, nosilce za kolesa oziroma smuči oziroma ostali tovor, pick up kabine, pick up opremo, električne in hidravlične vitle, avto prikolice, rezervne dele za prikolice in popravilo ter servis prikolic, cevno zaščito plovil, strešne prtljažnike, vrtne gugalnice, svetlobno opremo ter tudi inox izdelke po naročilu.

Podjetje KML Kogovšek nadaljuje tradicijo družinske obrti. Vse se je začelo s kovaško obrtjo v Dravljah in sicer leta 1898. Danes ima podjetje v lasti sodobno strojno opremljeno delavnico, kjer poteka izdelava dodatne opreme za različne vrste vozil. Podjetje KML Kogovšek svetuje pri opremi vašega vozila in pri celotni storitvi upošteva tudi vaše želje. Ekipa omenjenega podjetja se potrudi, da naredi kakovosten izdelek, katerega nato zmontira v kar najbolj kratkem času. Seveda je pomemben cilj podjetja KML Kogovšek, da ste tako vi kot vaš avto oziroma vozilo zadovoljni.

Vendar pa se vseeno usmerimo v ponudbo avtomobilskih prikolic podjetja KML Kogovšek. Ponudbo avtomobilskih prikolic sicer lahko najdete na njihovi spletni strani. Podjetje bo za vas priskrbelo avtomobilsko prikolico, ki bo olajšala vsakodnevno delo ali pa služila le kot pripomoček, ki ga uporabljamo občasno. V programu omenjenega podjetja boste našli kvalitetne avtomobilske prikolice proizvajalca Stema. Ker je podjetje ekskluzivni zastopnik omenjenega proizvajalca v Sloveniji, vam lahko izdela tudi avtomobilske prikolice po vaših željah.

Pred več kot 40 leti je podjetje začelo z izdelavo avtomobilskih prikolic, kvalitetne prikolice, ki jih danes ponuja KML Kogovšek pa so plod lastnega znanja in medgeneracijskih izkušenj. Na spletni strani si lahko ogledate artikle, ki se nahajajo pod kategorijo avto prikolic. Poiščite tisto, ki vam najbolj ustreza in kontaktirajte omenjeno podjetje še danes! Pri vseh vprašanjih in dilemah vam bo strokovna ekipa z veseljem priskočila na pomoč ter vam pomagala do nakupa, s katerim boste najbolj zadovoljni.