Pisarniški stoli Spinalis


Pisarniški stoli SpinalisPisarniški stoli Spinalis so za zdravo sedenje.

Zakaj izbrati ravno ta stol? Ker med sedenjem krepi mišice v hrbtu, sedite brez bolečin in zraven se lahko še aktivno gibate. Ponujajo Vam pestro izbiro stolov in to so: smart, spider, apollo, pilot, basic, sytlist, ergonomic, hacker, navigator in dent. Pisarniški stoli Spinalis Smart so za vse tiste, ki na delovnem mestu veliko časa presedite. Primeren je za dela v tovarni, trgovini, na banki.

Stol Spider bo na vaše delavno mesto prinesel dobro voljo, saj z njim boste opazni vsepovsod. Nastavite si lahko tudi priljubljeno višino. Apollo je poseben stol, ker ima dodatne blazinice katere Vam omogočajo gibanje v vse smeri. Basic stoli so bolj za domače okolje, saj imajo videz usnja.

Vendar pisarniški stoli Spinalis Stylist so izdelani tako, da tudi, če se boste močno nagnili nazaj ne boste padli iz njega. Ergonomic so novi modeli stolov Spinalis. Hacer stol je za poklice: programer, računalničar in IT strokovnjak. Navigator je za dela v pisarni, primeren je za visoke ženske in popularen je pri moških. Dent Vam nudi udobje tudi v nepravilnem položaju.

Vsi pisarniški stoli Spinalis imajo poleg slike še opis, ceno in garancijo. Stol Vam dostavijo brezplačno, garancija velja tri leta razen pri stolih iz tkanine.  V kolikor Vam pisarniški stoli Spinalis ne bodo všeč imate možnost vračila v 30 dneh od nakupa. Stol mora biti v originalni embalaži s priloženim garancijskim listom. Če boste vrnili umazan stol Vam bodo izračunali stroške čiščenja.

Pisarniški stoli Spinalis posnemajo obliko ortopedske žoge.