Otroške vzmetnice


Otroške vzmetniceOtroška posteljica brez dobre otroške vzmetnice ne more biti temelj dobrega spanja. Otroci morajo veliko spati, saj v spanju rastejo in napredujejo, zato je pomembno na čem spijo. Najpomembnejša je zračnost materialov uporabljenih za vzmetnico in prevleko, kot tudi posteljnine. Naravni materiali so krasni gradniki jedra vzmetnice, čeprav danes na trgu dobimo enkratne približke iz umetnih mas, ki nosijo vse dobre lastnosti naravnih materialov, hkrati pa ne omogočajo razvoj bakterij in pršic.

Otroške vzmetnice blagovne znake Träumland so kakovostne vzmetnice, ki jih lahko najdemo v treh različnih skupinah: Basic, Comfort in Premium. Vse imajo penasta jedra, le materiali in oblika polnila se spreminja od modela do modela. To pomeni, da ni nobenih kovinskih vzmeti, zaradi katerih bi nas skrbelo, da bi predrle prevleko in otroka poškodovale. Prav tako zaradi tega ne rabimo skrbeti za elektromagnetna sevanja, ker v vzmetnici ni nobenih kovinskih delov.

Vzmetnice Basic imajo visoko elastično penasto jedro in raztegljivo prevleko iz kombinacije bombaža in poliestra, ki jo je mogoče oprati na 60 °C in celo posušiti v sušilnem stroju. Vertikalni zračni kanali v penastem jedru omogočajo dobro kroženje zraka in s tem optimalno temperaturo.

Comfort otroške vzmetnice imajo poleg lastnosti iz skupine Basic tudi zaščito za mokroto, da ta ne more prodreti v jedro, ki tako ostane suho in čisto. Prevleka za svež spanec popolnoma zračno prepustna, odstranljiva in pralna. Robovi vzmetnice so ojačani, materiali uporabljeni pri izdelavi pa so medicinsko testirani in ne vsebujejo oporečnih škodljivih snovi, kar potrjujejo certifikati Eco-tex, LGA in FKT.

Pri vzmetnicah Premium pa so dodali še lastnosti, kot so: srebrne nitke v prevleki, ki preprečujejo razvoj bakterij in pršic, zračno penasto jedro iz lateksa, prevleka, ki se jo lahko odstrani v dveh kosih in opere vsak kos posebej, dvostranska uporaba za dojenčke in malčke, ojačani in dobro zračni prepustni robovi vzmetnice.

Z nakupom vzmetnice Träumland res ne morete zgrešiti, najdete pa jih lahko pri Malih vragcih po neverjetnih cenah.