Poletje je sicer (žal) že mimo in za nazaj se stvari ne da popravljati – zato pa lahko že danes začnete z odstranjevanjem celulita in naslednje leto boste lahko brez sramu skočili v kopalke. Obiščite spletno stran https://vita-spa.si/odprava-celulita-maderoterapija/ in se pri njih pozanimajte, kaj bi vam najbolj pomagalo ter kdaj lahko pričnete s terapijami.


Celulit in odprava celulita sta večni temi v današnjem svetu, v katerem je zunanji izgled posameznika vse bolj pomemben, na trenutke skorajda odločilen dejavnik npr. pri tem, ali bomo nekoga sprejeli za svojega fanta/punco ali raje ne. Ljudje smo vizualna bitja, kar pomeni, da svet gledamo in ocenjujemo skozi oči, z zvezdništvom in globalno narekovano modo pa smo prišli do tega, da si vse več ljudi želi biti podobnih svojim vzornikom, zato se poslužujejo raznih lepotnih posegov ali pripomočkov.


A ne boste verjeli, tudi zvezdniki, predvsem pa zvezdnice, se soočajo s celulitom, pa čeprav na fotografijah izgleda kot da ga nimajo – zavedati se morate, da vse svoje fotografije pred posredovanjem javnosti obdelajo in tako prikrojijo svoj resnični izgled.


Celulit prizadene od 85 do 98 % žensk vsaj enkrat v življenju. Se sprašujete, zakaj so ženske bolj na udaru kot pa moški? Med drugim je to zaradi prirojenih razlik v količini in razporeditvi maščobnega tkiva, mišic in vezivnega tkiva na določenih delih telesa, seveda pa obstaja še več dejavnikov, ki vplivajo na nastanek celulita.


Odprava celulita je nekaj, kar si vse ženske s tovrstno težavo želijo. Pomembno vlogo pri preprečevanju nastajanja celulita igra pravilna prehrana in zadosten dnevni vnos tekočine (predvsem vode) v telo ter redno gibanje in izogibanje kajenju. Strokovnjaki so razvili tudi razne kozmetične postopke in kozmetična sredstva, ki pomagajo odstranjevati celulit. Odprava celulita pa je učinkovita tudi z rednimi limfnimi drenažami in primernimi ročnimi masažami. Ravno zadnji dve opciji vam ponujajo v Vita spa centru, zato jih le obiščite in se enkrat za vselej znebite celulita.