Lasersko odstranjevanje dlak


Dlake so res nadležne in še bolj nadležno je pa, da jih moramo res redno odstranjevati, še posebej je to pomembno pri ženskah. To nam vzame kar nekaj časa. Ampak je pa tukaj ena rešitev in to je lasersko odstranjevanje dlak. S tem bodo nato dlake postale problem preteklosti in si jih ne boste rabili redno briti, ker jih le ta postopek odstrani za vedno. Več na https://beautybreak.si/storitve/epilacija/.

lasersko odstranjevanje dlak

Lasersko odstranjevanje dlak je torej postopek, kjer se dlak znebite za vedno. S tem postopkom se v bistvu uniči dlačni mešiček in tako dlaka več ne more rasti. Sam postopek je ne boleč, bodite pa pripravljeni, da boste morali obiskati kar nekaj tretmajev, vse dokler ne bodo uničene vse dlake. Tretmaji se ponavljajo nekje na en mesec in pa v povprečju rabite 7 tretmajev, je pa to odvisno od posameznika. Prav tako pa lasersko odstranjevanje ne poškoduje kože in ne povzroča vraščenih dlak. To dvoje na primer povzročajo britvice in pa tudi kakšne depilacijske kreme. Prav tako je pa oboje potrebno ponavljati vsakih nekaj dni, ker drugače dlake kar hitro postanejo prevelike. Lasersko odstranjevanje dlak je vedno pogostejši postopek, na katerega gredo tako moški, kot tudi ženske.

Dlake so nadležne še posebej poleti, ko smo res manj oblečeni kot pa pozimi, ko nam le te dlake nihče ne opazi. Ker pa si jih moramo drugače odstranjevati vsakih nekaj dni, je pa tukaj ena boljša rešitev, kjer si dlake odstranite za vedno. Lasersko odstranjevanje dlak bo naredilo probleme z dlakami le kot preteklo težavo. Pojdite tudi vi na to in boste videli zakaj gre na ta postopek vedno več ljudi. Salon Beauty break je prava izbira. Tukaj se res potrudijo za vsako stranko in naredijo res super lasersko odstranjevanje. Cene le tega postopka se razlikujejo od ponudnika do ponudnika.  Preverite jih.