Inštrukcije matematike in fizike


Inštrukcije matematikeTežave pri učenju, nerazumevanje snovi, popravljanje ocen, nadgradnja znanja – vse to so razlogi, zakaj se odločimo za inštrukcije, kjer nam usposobljeni učitelji in profesorji pomagajo. Iščete inštrukcije matematike ali inštrukcije fizike? Pomoč lahko poiščete pri centru za inštrukcije Horizont, kjer vam bodo vam ali pa vašemu otroku z veseljem pomagali. Poleg inštrukcij različnih predmetov za osnovne in srednje šole ter fakultete, vam ponujajo tudi pomoč pri pripravah na maturo, učenje za popravne izpite, razne tečaje za posameznike in podjetja, lektoriranje in prevajanje. Na njihovi spletni strani pa najdete tudi rešene naloge, ki vam bodo v pomoč pri učenju.

Inštrukcije prilagodijo glede na učni načrt, ki ga zahteva šola – naj bo to geometrija ali pa algebra. Naučite se lahko vse od računanja ploščin in prostornin pa vse do zahtevne statistike, kombinatorike in verjetnostnega računa. Če pa vam težave povzroča fizika, so rešitev za vas njihovi profesorji, ki vam bodo znali obrazložiti in na primerih objasniti sile, magnetno polje ter tudi kako teče električni tok. Inštrukcije za fakultete pa potekajo po dogovoru, naročite pa se lahko kar na njihovi spletni strani, kjer sami določite datum in uro učenja, ki vam ustreza. Profesorji vam bodo snov prilagodili vsakemu učencu posebej, kjer upoštevajo tudi njegove zmožnosti in interese. Inštrukcije pa lahko potekajo tudi v dvojicah ali trojicah – tako bo učenje še bolj zabavno.

Za več informacij jih kontaktirajte preko elektronske pošte ali pa jih kar pokličite in se dogovorite za termin, ki bi vam ustrezal, saj je njihov cilj, da čim več posameznikov doseže vse cilje na področju izobraževanja.