Inštalacije Perin


Čeprav so inštalacije običajno skrite za zidovi naših objektov, ter tako nevidne našemu očesu, niso zato nič manj pomembne. Pravzaprav opravljajo zelo pomembne funkcije ter morajo zatorej biti opravljene nadvse kvalitetno. Naše podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju vseh strojnih inštalacij. Našim strankam v primeru nepredvidenih dogodkov, kot je počena cev v kopalnici ali zamašen odtok, nudimo tudi hitri servis. Za odpravljanje neljubih težav smo vam tako na voljo vsak dan v tednu, 24 ur.

inštalacije perin

Poleg opravljanja vodovodnih inštalacij ter napeljave centralnega ogrevanja, smo v podjetju Inštalacije Perin specializirani tudi za opravljanje zaključnih gradbenih del ter inštalacijskih popravil. Zato pogosto opravljamo tudi celovite obnove kopalnic, ki vključujejo tako izvedbo vodovodne in ogrevalne napeljave, kot tudi različna gradbena dela – polaganje ploščic ali kamna, pečarska dela itd. Ker se v kopalnicah nahaja velika količina vlage, kopalniški elementi pa so v uporabi vsak dan, prej kot slej pride čas, ko je celostna obnova kopalnice nujna. Zanjo se lahko odločite tudi v primeru, da je vaša kopalniška oprema zastarela ter ne ustreza več sodobnim standardom kakovosti.

Popolna kopalniška prenova običajno zahteva rušenje obstoječih elementov ter njihov odvoz. V podjetju Inštalacije Perin bomo poskrbeli tudi za slednjega. Starejšim strankam nudimo tudi prevoz do trgovine s kopalniško opremo ter dostavo izbranih elementov do objekta, vključno z dvigom do stanovanja. Seveda je osnova vsake storitve, ki jo izvajamo, ogled obstoječega stanja ter svetovanje. Slednje je za naše stranke brezplačno. Naš strokovnjak, ki vas obišče na domu, vam bo tudi razložil, kako lahko prihranite, vendar ne na račun vrhunske kakovosti.

Pokličete nas lahko tudi, če potrebujete zamenjavo dotrajanih estrihov, betoniranje plošč ali izdelavo nove škarpe. Za vas lahko izdelamo tudi predelno steno ter po želji vgradimo različne police. Nadalje poskrbimo tudi za grobi ali fini omet. Vaše dvorišče lahko tlakujemo, popravili pa bomo tudi dotrajano fasado ali stari omet. Zunanjo vlago bomo sanirali s pomočjo sušilnih ometov.