Tudi vi večkrat prevažate kakšno orodje, gradbene materiale, drva in podobne stvari, za kar rabite prikolico? Potem morate takoj obiskati spletno stran https://www.prikolice-trisa.si/sl/blagovne-znamke/humbaur/, kjer vas čaka široka ponudba kakovostnih prikolic blagovne znamke Humbaur, ki je sinonim za kakovost.

Na kratko o znamki Humbaur

Davnega leta 1957 so v Nemčiji ustanovili omenjeno podjetje, ki je sprva prodajalo različne kmetijske izdelke (prikolice, mline za žito ipd.), pozneje se je podjetje usmerilo tudi v druge panoge, od sedemdesetih let naprej pa se ukvarja izključno z izdelavo prikolic. Danes je podjetje Humbaur vodilno evropsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo prikolic, kar niti ne preseneča, saj je njihova ponudba zares široka (ponujajo tovorne prikolice, prikolice za prevoz živali, prikolice za šport in prosti čas), obenem pa njihove prikolice slovijo po kvaliteti, inovativnosti in varnosti.

Kateri modeli Humbaur prikolic so vam na voljo?

Tovorne prikolice vam bodo prišle še kako prav za prevažanje različnih (lažjih) delovnih strojev, materialov ipd. Najnovejše varnostne funkcije skrbijo za to, da je prikolica zares varna in lahko brez skrbi prevažate tovor po cesti. V ponudbi tovornih prikolic boste našli platformne in nakladalne prikolice, kiper in še nekaj drugih vrst prikolic, ki se uporabljajo za različne namene.

Njihove prikolice za živali so oblikovane tako, da je živalim v prikolici udobno, hkrati pa jih lahko varno pripeljete na cilj. Za vsako vrsto živali (prašiči, ovce, konji, krave ipd.) vam je na voljo posebna prikolica. Tudi te prikolice so opremljene z najnovejšimi varnostnimi funkcijami. Če prevažate več živali naenkrat, ali pa poleg živali prevažate še nek drug tovor, so vam na voljo tudi prikolice z ločenimi prostori.

V njihovi ponudbi boste našli tudi prikolice za prevoz in prodajo živil, ki so zasnovane tako, da med prevozom ohranjano temperaturne pogoje in kakovost hrane. Hladilne prikolice izdelujejo za različne namene, obstajajo pa tudi priročne prodajne prikolice, ki so odlične za prodajo izdelkov na različnih prireditvah, sejmih, festivalih ipd. Prodajne prikolice prav tako vsebujejo hladilne enote in različne predale in police, na katerih lahko shranjujete izdelke in ohranjate optimalno temperaturo.

Nenazadnje pa podjetje Humbaur izdeluje tudi specialne prikolice, denimo take za prevoz kabelskih kolutov, prikolice z navoznimi rampami ipd. Kakršnokoli prikolico si zamislite, zagotovo jo podjetje Humbaur ima.

Humbaur
Prikolice za prevoz živali so narejene tako, da bo živalim zares udobno.

Kako izbrati prikolico za vaše potrebe?

Izbira prikolic je zares široka, saj vam podjetje nudi kar 11 serij in več kot 999 različnih modelov prikolic od 750 kg do 55 ton skupne teže, zato je odločitev, katero prikolico izbrati lahko res težka.

Za začetek se vprašajte, za kakšen namen nameravate uporabljati prikolico – bo to prevoz tovora, živali, plovil, boste prevažali mesne izdelke, nameravate izdelke prodajati na različnih družabnih dogodkih in podobno. Pomembno je tudi, kako težke stvari nameravate prevažati oz., ali boste prevažali izdelke, materiale in podobne stvari zgolj za lastno uporabo, ali tudi širše. Pomembno je tudi preveriti za katere vrste vozil in priključkov imate opravljen izpit, saj je tudi dolžina prikolice zelo pomembna. Konec koncev pa morate razmisliti tudi o tem, katera barva, model itd. vam je najbolj všeč in kateri model vam sploh ni všeč. Če boste upoštevali vse te kriterije in dodali še kakšnega lastnega, odločitev, katero prikolico Humbaur izbrati, zagotovo ne bo več tako težka. Če pa se vseeno ne morete odločite, kateri model bi izbrali, lahko brez slabe vesti za nasvet povprašate predstavnike podjetja – vsak delovnik jih lahko pokličete na eno izmed telefonskih številk, ki je napisana na njihovi spletni strani, ali pa jim pošljete informativni mail oz. povpraševanje. V najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili in skupaj boste našli pravi model prikolice zase.

Njihove prikolice so pred prodajo preizkušene

Podjetje vam zagotavlja, da so prikolice izdelane po najvišjih kakovostnih standardih in iz najkakovostnejših materialov. Preden dajo nove prikolice na trg, jih namreč preizkusijo na testnih stezah, kjer so prikolice izpostavljene najtežjim pogojem in preizkusu vzdržljivosti. Prepričani ste torej lahko, da so njihove prikolice brezhibne.

Humbaur
V ponudbi je zares veliko različnih prikolic, ki jih lahko uporabljate za najrazličnejše namene.

Humbaur prikolice prihajajo iz Nemčije, kjer so že v šestdesetih letih prejšnjega stoletja začeli s proizvodnjo kakovostnih prikolic in drugih kmetijskih izdelkov. Ponujajo vam več vrst in modelov prikolic, če pa vam nič od tega ne ustreza, vam lahko izdelajo prikolico po lastnih željah. Preden se odločite za nakup prikolice razmislite, katera vam bi najbolj ustrezala, za kakšen namen jo boste uporabljali ipd. Nikar ne odlašajte, temveč že danes obiščite njihovo spletno stran ali pa jih obiščite v živo in se že jutri zapeljite z novo prikolico.