Električno kolo, kolo prihodnosti


Električno koloGlede nato, da se v zadnjem času srečujemo s podražitvami na vsakem koraku, tudi pri cenah pogonskega goriva za našega jeklenega konjička. Zato vsak izmed nas skuša kar najbolje varčevati. Predlagamo vam, da se v službo namesto z avtomobilom zapeljete s kolesom. Hkrati boste z jutranjo rekreacijo učinkovito poskrbeli tudi za vaše zdravje. Vožnja s kolesom v službo za marsikoga predstavlja problem, in sicer predvsem zaradi nadležnega potenja, kar je sila neprijetna stvar sploh, če imamo potem ves dan opravka s strankami. Zato imamo za vas rešitev, in sicer električno kolo.

Električno kolo, katero omogoča kolesarjenje brez vsakršnega napora in s tem tudi brez vsakršnega potenja. Tako, da se boste z njim v službo lahko peljali tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Električno kolo je namenjeno vsem generacijam, tako mlajšim kot tudi starejšim, še posebej pa so primerna za tiste s šibkim zdravjem, saj je kolesarjenje z električnim kolesom lahkotno brez napora. Električno je z vidika potenja še najbolj varčna oblika prevoznega sredstva v službo in po ostalih vsakodnevnih opravkih. Za 1.000 prevoženih kilometrov boste odšteli le slab evro, kar je izredno poceni, v primerjavi z naraščajočimi cenami pogonskega goriva.

Polnjenje električnega kolesa je sila enostavno, in sicer ga vklopite v električno omrežje in počakate, da se le-ta napolni. Za polnjenje lahko uporabite tudi sončne celice, s čimer boste še dodatno privarčevali. Električno kolo je na voljo v številnih modelih, in sicer trekking kolo, mestno kolo in zložljivo kolo. Zložljivo električno kolo je izredno priljubljeno, še posebej z vidika tega, da ga lahko enostavno zložite in daste v prtljažni prostor vašega avtomobila ter ga vzamete s seboj praktično kamorkoli. V kolikor niste ravno najbolje kondicijsko pripravljeni, je električno kolo idealno za vas, saj boste z njim lahko prevozili bistveno daljšo razdaljo kot s klasičnim kolesom, saj vam bo elektro motor dodal moč v pedalih.