Dopoldansko varstvo otrok


Dandanes je vse več staršev, ki so polno zaposleni z delom in okupirani s službo. Nekateri celo toliko, da nimajo niti časa, da bi čuvali in skrbeli za vašega otroka. Mnogi straši so prezaposleni in nimajo nobenega, ki bi jim lahko zaupali za varstvo otroka, pa tudi nekatera privat varstva otrok so zelo draga. V današnjem času je to vse večji problem, kar je tudi razumljivo, glede na to, da nadrejeni vse več pričakujejo od svojih delavcev, da bodo opravili več dela in da bodo delali nadure. Če ste tudi vi večino časa preveč zaposleni z delom in ste starš majhnega otroka, pa nimate nikogar, da bi v vaši odsotnosti pazil na vašega otroka, ima otroški center Beti in Cej odlično rešitev za vas.

Otroški center Beti in Cej vam nudi popoldansko in dopoldansko varstvo otrok. Vašim otrokom nudi kvalitetno varstvo ter njihovo preživljanje časa z zabavnimi igrami, z branjem poučnih knjig in zgodbic ter z druženjem z ostalimi otroki. Otroški center se nahaja v spodnji etaži v BTC centru v Ljubljani.

dopoldansko varstvo otrok

Dopoldansko varstvo otrok je primerno za otroke od prvega leta naprej, v popoldanskem času pa je varstvo otrok primerno za otroke od tretjega leta naprej. Dopoldansko varstvo otrok je odlična priložnost za otroke, katerih njihovi starši imajo dopoldansko dela ali izmeno. Otrokom so na voljo različne poučne aktivnosti kot so učenje angleščine skozi igro, praznovanje rojstnega dne, vodena športna vadba, pravljične urice ter šola petja.

Dopoldansko varstvo otrok se izvaja od osme ure zjutraj do četrte ure popoldan. V dopoldanskem varstvu so mlajši otroci, kjer varuške poskrbijo za njihovo zabavo in počitek. Za dopoldansko varstvo otrok se je treba prej najaviti, naročite pa lahko enourno, štiriurno ali osemurno varstvo vašega otroka.