Poznate nekaj najboljših dodatkov za električni skiro, ki bi jih moral imeti vsak? Ta dodatna oprema bo vašo vožnjo naredila bolj prijetno in vam bo pomagala, da boste skupaj s svojim skirojem varni na poti. Kateri dodatki po ugodni ceni so vam na voljo?

Dodatki za električni skiro – varnostni telovnik

Tipična cena: 10 EUR. Zaščitni telovnik je poceni kos oblačil visoke vidljivosti. So svetle barve, imajo odsevne madeže in se nosijo na vrhu oblačil. Čeprav ti telovniki niso najbolj modni, vas bodo zaradi avtomobilov bolj opazili, zato jih priporočamo, če se vozite po bolj prometnih cestah.

Dodatki za električni skiro

Dodatki za električni skiro – rokavice

Tipična cena: 25 EUR. Dobri par rokavic močno vpliva na kakovost življenja pri vožnji s skirojem. Pozimi vam bodo pomagale, da bodo vaše roke tople. V primeru padca ali trka, zlasti pri večjih hitrostih, lahko pomagajo zadržati kožo na rokah.

Dodatki za električni skiro – držalo za telefon

Tipična cena: 15 EUR. Mobilni telefoni so sestavni del življenja. Lahko pa postanejo moteči dejavnik pri vožnji z električnim skirojem. Držala za telefon so zelo koristna pri vožnji. Ne glede na to, ali morate slediti navodilom GPS ali preveriti obvestilo, lahko to varno storite, ne da bi spustiti krmilo skiroja in tvegati neprijeten padec.

Dodatki za električni skiro – ključavnica

Tipična cena: 20 do 100 EUR. Naš najljubši proizvod je ključavnica za zaklepanje. Nakup ključavnice je bistvenega pomena za varovanje skiroja, če ga za kratek čas parkirate na javnem mestu. Torej so ključavnice več kot varni dodatki za električni skiro. Obstaja široka paleta ključavnic po različnih cenah, vključno z verižnimi ključavnicami, kabelskimi ključavnicami in U-ključavnicami. Nekatere ključavnice so bolj varne kot druge. Kabelske ključavnice je na primer mogoče enostavno rezati in U-ključavnice so najbolj varne.

Dodatki za električni skiro – prednja luč

Tipična cena: 30 – 50 EUR. Ustrezen žaromet je bistvenega pomena, ko gre za vidnost, predvsem ponoči. Večina električnih skirojev ima prižgane ali nizko nameščene luči, ki ceste ne osvetljujejo dobro. Svetel pritrdljivi žaromet lahko pri vožnji ponoči močno vpliva – ne samo, da vam luč pomaga bolje videti cesto, temveč ste tudi vidni drugim vozilom na cesti. Ne pozabite še na zadnjo luč. Dodatki za električni skiro so na voljo v številnih vrstah izdelkov. Izberite bistvene dodatke – tiste, ki so uporabni za vsakega uporabnika.