Industrijska vrata so nujna tam, kjer vozila veliko vozijo iz proizvodnje ali skladišča in obratno. To so posebna vrata, ki so velika, varna, avtomatska in ponavadi dvižna, da se odpirajo na senzor, ko  se približa vozilo. V poslovne in industrijske objekte ter skladišča vgradnja industrijskih vrat kar nuja, ker boste z njimi prihranili na elektriki, času ter tudi stroških, ker se ne kvarijo in so namensko za to narejene, da delajo dan in noč. Nabavite obvezno kovinska, ker o najmočnejša in zdržijo vse udarce ter morebitne nalete.

industrijska vrata

Kakovostna industrijska vrata so izdelana tako, da če se pokvarijo dvižne vzmeti, ostanejo v vodilih in se ne razsujejo po prostoru zato ne ogrozijo človeka. Izberite  taka, ki imajo dolgoletno tradicijo ter garancijo in reference z zadovoljnimi strankami. Lahko so kombinirana tudi s steklom lai pa se odpirajo kot žaluzije, da se lahko vidi ven, kaj se dogaja pred vrati.

Klasična industrijska vrata so standardnih dimenzij in se ponavadi nameščajo kar ena zraven druge, ko je to v navadi pri skladiščih. Mojstri pridejo zmeriti, kakšna vrata potrebujete in is ogledajo teren, da vam predlagajo najbolj optimalno, kar je možno.

Ko boste izbirali kakovostna industrijska vrata vedno poglejte proizvajalca, da je res zanesljiv. Ta mora imeti tudi garancijo ter vam zraven garantirati še to, da bo dobavljal dolgo časa rezervne dele in nudil servis, hiter ter ustrezen, ker je za posle to res pomembno. Ne morejo biti vrata skladišča zaprta, ker so okvarjena. Tako napako je nujno odpraviti takoj.

Kar se tiče barve in oblike vrat pa so različna in se lepo prilagodijo vsaki stavbi gladne na pročelje in fasado, saj je paleta izbire teh vrat izjemno široka. Strokovnjak vam bo pomagal, kaj točno izbrati glede funkcionalnosti in glede samega izgleda vrat. Vam ne bo treba nič narediti, ker vam jih bodo tudi še montirali tako, kot je treba.