Dejan Žagar, profesionalni fotograf


Fotografija - Dejan ŽagarČe potrebujete kvalitetno in cenovno ugodno fotografiranje raznih dogodkov in priložnosti, je za vas prava izbira fotograf Dejan Žagar. Dejan Žagar je fotograf, s fotografijo pa se je začel ukvarjati leta 2010, tako rečeno skoraj čisto po naključju, sej se je odpravljal na Češko, na študijsko izmenjavo. Zaželel si je fotoaparat s katerim bi lahko slikal svoje potovanje, dogodke in doživetja. Tako je našel cenovno ugoden zrcalno-refleksni fotoaparat, kateri mu je predstavljal kar velik izziv kako ga uporabljati in za kaj so primerne različne funkcije na fotoaparatu. Dejan Žagar je vzljubil fotografijo in fotografiranje, zato se je začel profesionalno ukvarjati s tem.

Fotografije Dejana Žagarja so vrhunske, največ fotografij pa naredi na področju porok, dogodkov, portretov in pokrajine. Dejan žagar je sodeloval že v kar nekaj projektih in že s kar nekaj podjetij in organizacijami, zato mu izkušenj zagotovo ne primanjkuje. Dejan Žagar fotografija je delo strastnega in čutnega fotografa, vsaka fotografija, ki jo posname izžareva določeno energijo in posebno kvaliteto. Če si želite ogledati galerijo slik, potem lahko obiščete njegovo spletno stran http://www.dejanzagar.com.

Njegova fotografija je primerna za različne dogodke, kulturne prireditve, poroke, portrete družin in otrok, zabave, maturantske izlete, za modno fotografijo, fotografiranje narave in arhitekture. Fotograf Dejan žagar pa je sodeloval tudi že v mnogih projektih, kot so Fotovacija in Obrazi sveta. Poleg tega občasno tudi vodi delavnice fotografije v Sloveniji in tujini. Dejan Žagar fotografija in njegovi izdelki so bili objavljeni že v Playboy-u Slovenija, v mednarodni reviji, na časopisnih naslovnicah ter v reviji Finance.

Če si želite ogledat galerijo slik ali se naročiti na Dejan Žagar fotografijo, potem obiščite njegovo spletno stran dejanzagar.com, kjer najdete tudi vse ostale podatke, ki vas morda zanimajo.