Bazični prašek


Če želite izboljšati vaše počutje, ali pa ste se načrtno odločili za dieto, potem je bazični prašek Basica prava stvar za vas. Gre za takoimenovani granulat, ki ga uporabljamo kot primes k različnim jedem. Bazični prašek je povsem nevtralnega okusa in tako primeren tudi za peko in za kuhanje. Ker z uživanjem tega praška naše telo dodatno oskrbimo z dragocenimi mikroelementi in bazičnimi minerali, je uporaba tega praška vse bolj popularna tudi pri nas.

Bazični prašek

Zakaj vse je uporaben bazični prašek Basica oziroma kaj so njegove glavne značilnosti, se sprašujete?

  • Bazični prašek Basica se uporablja za kuhanje, za peko, za mešanje s sokom in s hrano
  • Prašek je povsem nevtralnega okusa, tudi izpostavljanje vročini pa ne vpliva nanj
  • Vsebuje samo popolnoma naravne mineralne spojine
  • Bazični prašek Basica vsebuje tudi laktozo
  • vsebuje laktozo
  • Prašek ne vsebuje glutena ter joda
  • Prašek nima arome, prav tako pa ne vsebuje sladil

Glavne sestavine bazičnega praška Basica so torej: Kalcijev citrat, laktoza, magnezijev citrat, natrijev selenit, natrijev citrat, maltodekstrin, kalijev citrat, cinkov citrat, bakrov citrat, železov citrat, natrijev molibden. Priporočena dnevna uporaba je 2 merici (32 gramov), eno merico zjutraj in eno zvečer. Bazični prašek Basica se lahko dodaj hladnim ali toplim jedem in pijačam, po želji posameznika pač. Če želimo, jo lahko uporabljamo tudi kot dodatek jogurtu ali pa müslijem, npr. Zelo dobro se obnese tudi kot dodatek čajem ali sokovom, pa tudi za peko in kuhanje se lahko uporablja.

Bazični prašek Basica je primeren kot dodatna pomoč za hujšanje oziroma pri različnih vrstah diet. Še posebej navdušeni uporabniki tega praška so starejše osebe, pa tudi nosečnice in doječe matere. Če želite spoznati še druge prednosti bazičnega praška, si oglejte spletno stran Basica.si – le en klik (na zgornjo povezavo) bo dovolj in že boste lahko prebirali številne zanimivosti v zvezi s tem prehranskim dopolnilom. Nikar ne odlašajte!