Avtoplin za lepši jutri


Bi imeli radi avto delujoč na avtoplin? Ni problema! Podjetje Lpgtech vaš star avto predelajo, da ni več toliko potrošen, ampak deluje na avtoplin. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na www.lpgtech.si. Poleg tega pa bo vaš avto postal tudi čistejši, saj ne bo več imel toliko nevarnih izpustov kot prej.

Podjetje Lpgtech pa vam ponuja predelavo na avtoplin hitro in enostavno. Ponujajo predelavo vseh mogočih avtomobilov saj imajo štiri vrste kontrolerjev, ki so potrebni za predelavo na avtoplin. Imajo namreč tech 100, tech 200, tech 300 in tech 320 obd. Poleg tega imajo tudi vse ostalo potrebno za predelavo. Tech 100 je primeren za štiri vljne motorje, ima popolno zaščito pred udari strele. Poleg tega ima avtosistem za korekcijo dovajanja plina, vsebuje tudi lpg/cng nadzor vbrizgavanja. Serija tech 200 je prav tako primerna za 4-vljne motorje, razlikuje se od prvega le v tem, da nima aluminijastega ohišja, temveč je vodoodporno, ima pa tudi manjše spremembe. Serija tech 300 je praktično enaka kot serija 100, vendar je ta serija primerna tudi za 16-valjni motor. Serija 320 obd je najbolj napredna, saj skoraj vse naredi sama in ni potrebih kakšnih ročnih nastavljanj med vožnjo. Poleg tega ima zaščito pred kratkim stikom in je popolnoma varna. Pravzaprav ena najbolj varnih serij, kater bi uporabili pri predelavi na avtoplin.

avtoplinZakaj bi sploh predelali vozilo na avtoplin? Predvsem, ker se v dolgem roku bolj splača imati avtoplin, ker je bistveno cenejši, ker ga avto porabi bistveno manj. Zato se nam denar vložen v predelavo povrne v zelo kratkem času, potrebno pa je redno vzdrževanje, da se avtomobil na avtoplin ne pokvari. Za več informacija lahko pokličete na telefonsko številko 041 621 929, kjer vam bodo svetovali. Svoj avto lahko peljete tudi direktno k njim na naslov Obrtniška ulica 4, 8210 trebnje, kjer bodo veseli vašega obiska.