Apartmaji Moravske toplice


Če ste poslovnež z veliko pričakovanji in načrujete svoj oddiha že v naprej, ne izpustite te izjemne ponudbe. Apartmaji Moravske Toplice vam ponujajo sprostitev in tudi čas za službene zadeve. Pri njih so namreč na voljo kongresi in srečanja, oboji učinkovito organizirani. Terme 3000 – Moravske Toplice so zato idealen kongresni center. Pričakala vas bo predana in iznajdljiva ekipa specializiranih sodelavcev. Prostori so prijetni in zato je udobje in odlično počutje obljubljeno. Učinkovita je tudi organizacija in pa sodobna tehnika, s katerimi so prostori opremljeni. Izjemno pride do izraza tudi spremljevalna ponudba, ki se nanaša na temo Prekmurja, torej vsega prekmurskega.

moravske toplice

Poskrbeli bodo za vašo sprostitev in možnost, da se lahko v okviru poslovnega srečanja zaradi tega še bolj učinkovito pripravite na poslovne izzive. To bo dosegla tudi široka spremljevalna ponudba sprostitvenih doživetij, zdraviliških programov, termalnih kopališč in doživljajski bazenski kompleks Term 3000. Za razvajanje vaših brbončic pa bo poskrbela še odlična kulinarična ponudba, vredna preizkusa. V Termah 3000 so organizirana tudi novoletna druženja za zaključne skupine, katerih posebnost je že prej omenjena vrhunska kulinarična ponudba s pridihom Prekmurja in praznikov. Da pa ne pozabimo še na mlade, so tukaj možne tudi maturantske zabave. Poskrbljeno bo za nepozabno noč, z mnogo plesa in posebno ponudbo za dijake in njihove družine. V Moravcih bodo tudi prevzeli celotno organizacijo maturantske zabave ter hrane. Prav tako boste tudi tukaj deležni raznolike kulinarične ponudbe za popoln večer.

Apartmaji Moravske Toplice bodo torej poskrbeli za vse vaše želje. Tudi njihova notranjost je urejena po vrhunski kakovosti, tako da boste lahko po napornem dnevu izkoristili počitek. Rezervacije lahko opravite tako, da jih kontaktirate preko telefona, še enostavneje pa kar preko spleta. Cene se nahajajo od 30 € na noč, sobe pa ponujajo prostor do 6 oseb. Naj vam apartmaji Moravske Toplice torej polepšajo poslovne obveznosti ali pa se tja preprosto odpravite na počitnice z družino.