Uporabni gumijasti tepihi za avto


V avtu imamo dve vrsti tepihov – iz posebnega blaga in gumijasti tepihi za avto. Kateri so bolj uporabni in zakaj je odvisno kakšen način vožnje imate, kakšen je vaš avto in podobno. Na spletu gledring.com/sl/produkti/gumijasti-tepihi/ si lahko preberete in ogledate kakšni gumijasti tepihi za avto bi bili idealni za vaše vozilo. Gumijasti tepihi za avto so zelo uporabni in priročni, ker so enostavni za čiščenje, so pravzaprav neuničljivi in se ne navlažijo z vodo. Oziroma jih lažje obrišemo, medtem ko če imamo tepihe iz blaga, vsrkajo vodo in ostanejo dalj časa mokri. To pomeni da bo v avtu določen vonj po mokrem, ki si ga ne želimo.

gumijasti tepihi za avto

Gumijasti tepihi za avto so narejeni po meri, da pašejo v vaše vozilo. Imajo edinstven dizajn in so res enostavni za čiščenje. Kar je tudi pozitivna stran, da imajo pritrdilne čepke, saj si ne želimo da bi tepih drsel po podlagi. Želimo da obstane točno na enakem mestu in služi kot nedrseča podlaga. Gumijasti tepihi za avto so izdelani iz posebnih materialov, ki ne oddajajo vonja. Ker imajo gumijasti tepihi za avto eleganten rob, preprečujejo zlivanje tekočine in zadržujejo umazanijo an tepihu, ki jo kasneje lažje očistimo. Tako bodo tepihi zaščitili vaše vozilo pred nepotrebno umazanijo.

Gumijasti tepihi za avto imajo nežne robove in jih tako lažje čistimo. Ostri robovi na tepihu zadržujejo umazanijo, ki jo težko odstranimo in je tepih posledično neprestano umazan. Vsekakor je največja prednost ta, da so oblikovani za vsako vozilo posebaj. To je velikega pomena, saj ne želimo da je tepih premajhen ali prevelik in drsi po podlagi. Pritrdilni čepi se morajo ujemati s čepi v vozilu in tako dosežemo pravi učinek. Gumijasti tepihi za avto so res edinstveni in kar je najpomembneje imajo dolgo življenjsko dobo, medtem ko se ostali tepihi hitro strgajo in umažejo.