Toplotna črpalka za sanitarno vodo s kar štirikratnim prihrankom?!?


Toplotna črpalka za sanitarno vodo, ki jo ponuja slovensko podjetje Kronoterm omogoča več kot štirikratni prihranek pri stroških segrevanja, obenem pa je tudi prijazna okolju.

Stroški ogrevanja so takoj za ogrevanjem objekta na drugem mestu v družinskem proračunu. Kako lahko na najenostavnejši način zmanjšate omenjene stroške? Podjetje Kronoterm je na podlagi 25-letnih izkušenj ugotovilo, da je najbolj ekonomična rešitev toplotna črpalka. Toplotna črpalka je najboljša rešitev med vsemi ogrevalnimi sistemi in ne zahteve velike začetne investicije.

 

toplotne črpalke za sanitarno vodo
Primer stroškov ogrevanja za štiričlansko družino, ko je v uporabi Kronotermova toplotna črpalka ali ostali ogrevalni sistemi

Za najzahtevnejše uporabnike je na voljo toplotna črpalka ECO WP2 LF-202E | WP2 LF-302E (»KLIK«), ki omogoča visoko učinkovitost in enostavno upravljanje z grafičnim LCD zaslonom. Če uporabnik išče optimalno sredino med stroški investicije in visoko učinkovitostjo je zanj prava rešitev toplotna črpalka SILVER WP2 LF-202S | WP2 LF-302S (»KLIK«). Tretja možna rešitev je STAR WP2 LF-202B, WP2 LF-302B (»KLIK«) , ta toplotna črpalka pa je namenjen gospodinjstvom s predhodno vgrajenim bojlerjem.

toplotne črpalke za sanitarno vodo
Toplotna črpalka: ECO, SILVER, STAR (od leve proti desni)

 

Nudimo toplotne črpalke različnih dimenzij

Razlikujemo tudi med modeli namenjenimi za manjše uporabnike (S1) (»KLIK«), večje uporabnike (S max) (»KLIK«) in za uporabnike z že obstoječim bojlerjem (S T) (»KLIK«). Toplotna črpalka S1 ne potrebuje veliko grelne vode. Z grelno močjo 1 kW in volumnom bojlerja 100 L je primerna za do 3 osebe. Kakšna pa je rešitev za tiste največje porabnike tople vode? Odgovor je toplotna črpalka S max, z grelno močjo 8 kW in možnostjo daljinskega upravljanja s CLOUD Kronoterm aplikacijo.

Kronoterm pa je pripravil tudi rešitev za tiste, ki imajo dovolj dober obstoječ bojler. To je toplotna črpalka S T, ki se lahko priključi kar na steno.

VIDEO 1: Toplotna črpalka se lahko enostavno upravlja z aplikacijo CLOUD Kronoterm.

https://www.youtube.com/watch?v=dJYBeYlempg

Če želite, da boste do kurilne sezone imeli nov varčen ogrevalni sistem, je zdaj idealen čas, da se povežete s Kronoterm na info@kronoterm.com oz. jih pokličite na 03 703 16 20.