Telefonsko vedeževanje in psihoterapija


VedeževanjeVedeževanje je veda, katera obstaja že od časa antike, vendar pa so bile takrat v uporabi nekoliko drugačne tehnike in metode vedeževanja kot danes. Danes poznamo več metod vedeževanja, med katere spada vedeževanje s pomočjo kart, vedeževanje s kamni, s školjčnimi lupinami, vedeževanje iz kavne usedline in podobno. Med ljudmi pa je zelo razširjeno tudi vedeževanje po telefonu. Vedeževanje preko telefona je predvsem primerno za tiste, ki so bolj sramežljivi ali pa v primeru ko nimate veliko časa, vam je vedeževalka predaleč in podobno.

Skratka vedeževanje po telefonu je hitro, praktično in pa anonimno. Zagotovo vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti na različnih področjih. Pri vedeževanju sicer gre za proces povezovanje osebe, ki sprašuje z Vesoljem, ki na ta vprašanja odgovorja. Vedeževalec je tu nekakšen posrednik, saj signale prestreže in jih v obliki odgovora ponudi spraševalcu. Sedaj lahko le še poiščete kontakt vedeževalke ali vedeževalca in zavrtite številko ter dobite vpogled v vašo prihodnost.

Seveda pa vedeževanje ni edina storitev, katere se lahko poslužujemo po telefonu. Možna je tudi psihoterapija po telefonu. Pa poglejmo, kaj psihoterapija sploh je. Gre za subtilni proces, kateri spreminja naš pogled na samega sebe in nam s tem omogoči tudi razumevanje samega sebe. Pri psihoterapiji ne gre le za prebijanje skozi določene strahove, predsodke, negativna razmišljanja in odvisnosti, katera so povezana z življenjem posameznika in se z njimi ne moremo soočiti, ampak gre tudi za odkrivanje duhovnega poguma in navdiha, ki pomaga ustvariti dinamično notranje ravnovesje posameznika.

Na kratko povedano, psihoterapija je namenjena vsakemu posamezniku, lahko tudi paru in družini, ki se sooča s takšnimi in drugačnimi življenjskimi problemi ali pa tistemu, ki si le želi osebne rasti, spoznati samega sebe in razumeti zakaj prihaja do določenih težav ter kako se temu izogniti. Če si torej želite spoznati samega sebe in razumeti druge oziroma svet okoli sebe ter rešiti določene težave je najbolje, da se obrnete na priznanega psihoterapevta ali psihoterapevtko, ki vas bo vodil/a do uvida.