Skobeljni stroji so posebni mizarski stroji, ki obdelujejo lesene obdelovance v proizvode za industrijo, kar si poglejte na tej povezavi www.lestroj.si/si/88-skobeljni-stroji, kjer je pestra izbira strojev za podjetnike, obrtnike in velika podjetja. Sodobni skobeljni stroji zmorejo že veliko funkcij in tudi dve operaciji hrkati, kar vam bo pohitrilo in olajšalo vaše delo. Tako boste prehiteli konkurenco, naredili več proizvodov, ki bodo bolj kakovostni in zaslužili več. Pri tem vam bo pomagal distributer kakovostnih strojev za skobljanje, ki vam bo nudi vso podporo in pomoč ter tudi servis, ki je za take stroje nujen. Nabavili boste lahko tudi rezervne dele.

skobeljni stroji

Skobeljni stroji podjetja Lestroj so izjemno kakovostni in gre za dvostranske skobeljne stroje, ki obdelujejo obdelovance z obeh strani enakomerno. To je super za proizvodnjo, saj je natančna in hitra. Ti stroji so vedno narejeni iz dveh delov. En del je planer. Drug del pa je zgornja glava, ki lesni element obdeluje z zgornje strani. To je pomembno za to, da se ves čas vzdržuje prava debelina obdelovanca.

Dvostranski skobeljni stroji so zmožni obdelovati na primer noge stolov, ki niso ravne in hkrati tudi že obdelovanec v naslednjem koraku lepiti. Stroj lahko izdeluje tudi lepljene plošče. Zelo je uporaben pri višjih obratih in hitrostih.

Različni skobeljni stroji so namenjeni različnim namenom, zato je dobro, da se pozanimate pri prodajalcu, kateri bi bil pravi za vas, vašo proizvodnjo in zahteve ter potrebe. Če niste ves čas v stiku s tehnologijo, boste zelo presenečeni, kako so ti stroji napredovali in kaj vse že danes nudijo. Ozrite se tudi po konkurenci, kaj uporabljajo ter jih prehitite.

Nabavite lahko nove stroje ali pa rabljene, ki so cenejši. Svojega lahko prodate in vam vzamejo v kupnino za novega. Vsekakor vam bo proizvajalec našel najboljšo možno rešitev za vas in vam nudil garancijo, rezervne dele ter svojo pomoč ter servis.