Samolepljivi lasni podaljški


Samolepljivi lasni podaljškiŽe nekaj časa sanjate o lepih dolgih laseh, vendar vam nekako ne uspeva, da bi vam tako hitro zrasli vaši lasje? Potem se odločite za samolepljive lasne podaljške. Samolepljivi lasni podaljški vam omogočajo, da se v izredno kratkem času spremenite v dolgolasko. Podaljševanje las s samolepljivimi lasnimi podaljški je hladna metoda podaljševanja las in traja približno 3 do 5 mesecev.

Samolepljivi lasni podaljški se na lase pritrdijo s pomočjo samolepilnih trakov in so izredno tanki (približno 1 mm) in se na laseh skorajda ne občutijo niti ne vidijo. Samolepljivi lasni podaljški so primerni predvsem za tanke in lomljive lase, za katere je toplotna obdelava podaljševanja las odsvetovana. Samolepljivi lasni podaljški las ne lomijo niti jih ne obtežijo. Nega tako podaljševanih las je izredno enostavna, upoštevati je potrebno le nekaj osnovnih metod. Samolepljivi lasni podaljški so narejeni iz naravnih las tako, da se bodo učinkovito pomešali z vašimi lasmi in zagotovo ti podaljški iz vaše pričeske ne bodo izstopali. Obstaja več načinov podaljševanja las, za katerega se boste odločile pa je odvisno tudi od vašega tipa las. V kolikor imate redke, lomljive, občutljive lase in lase nagnjene k poškodbam je ta metoda podaljševanja las za vas najprimernejša.

Samolepljivi lasni podaljški bodo tako vaše lase zaščitili in vam pričarali nepozaben videz lepe dolgolaske. Vaši lasje tako ne bodo obteženi in bodo prejemali vse snovi, ki jih potrebujete za kvaliteten izgled vaših las. Samolepljivi lasni podaljški so tudi večkrat uporabni, saj jih nanašate s pomočjo lepilnih trakov, ki so na vrhu lasnih zavesic. Glede nato, da je to podaljševanje las, bolje kvalitete in bolj “zdravo” za vaše lase, je tudi cena nekoliko višja od preostalih načinov podaljševanja las, vendar so samolepljivi lasni podaljški izredno kvalitetni in udobni.