Poceni premium peleti


Ker se kurjenje na pelete izplača (tako s stroškovnega vidika kot vidika udobja bivanja), se njihova uporaba zanesljivo širi. V zadnjem času je uporaba peletov postala izjemno razširjena ter zaželjena, mnogo gospodinjstev pa se odloča tudi za menjavo različnih kotlov za peči na lesno biomaso. Si želite tudi vi ogrevati na pelete? To lahko namreč storite hitro ter dokaj ugodno – že obstoječo peč lahko predelate ali pa se odločite za nakup nove (preden sprejmete to odločitev se pozanimajte o tem, kaj se vam s finančnega vidika bolj izplača). V vsakem primeru se bo vaša naložba povrnila v relativno kratkem času, sploh če ste do sedaj za kurjavo uporabljali enega izmed potratnih energetskih virov, kot sta nafta ali plin.

leseni peleti

Vsi peleti med seboj niso enaki, čeprav so v osnovi vsi izdelani iz lesnih ostankov. Premium peleti A1 EN Plus so najboljši na trgu. So izjemno ekonomični, saj nudijo skoraj popolno izgorevanje, omogočajo enostavno uporabo, avtomatsko doziranje, so dostopni ter ekološki. Zakaj torej premium peleti? Ker so ravno kakovostni peleti odgovorni za zanesljivo ter dolgoročno delovanje vaših gorilnih naprav. Le certificirani premium peleti bodo uporabnikom omogočili zanesljivo, trajno delovanje kurilnih naprav ter poskrbeli za čim manj čiščenja pepela ter vzdrževanja peči. Lesni peleti te kategorije kurilnim napravam ustrezajo tudi dimenzijsko, saj so valjasti ter dolžine do 40 milimetrov, premera pa imajo okoli 6 milimetrov. Tovrstni peleti so tako primerni tudi za uporabo v najbolj zahtevnih sistemih.

V podjetju Pleskar vam nudimo veliko izbiro certificiranih peletov po ugodnih cenah, izdelanih iz stisnjene žagovine ter lesnih oblancev različnih drevesnih vrst. Zaradi visokih izkoristkov tovrstnih peletov, boste vašo peč od sedaj naprej čistili le še dva do trikrat na sezono. Če želite premium pelete najprej preizkusiti, ali pa morda nimate dovolj skladiščnega prostora, da bi shranili veliko količino peletov, vam v naši trgovini le-te dobavimo tudi v vrečah, ki tehtajo 15 kilogramov. Na voljo imate tudi eno tonske vreče na paletah.