Obveščanje preko SMS-a


SMS obveščanjeSMS marketing za sms obveščanje je idealen za podejtja, ki sebe in svoje storitve oglašujejo z SMSs ali MMS sporočilom. MojSMS deluje v Sloveniji od leta 2009 in je prvo orodje, ki je pričelo delovati na tak način. SMS obveščanje vam nudi izvajanje akcije za prodajo, z SMS vsebino, MMS sporočilom ali s kodo QR.

SMS obveščanje ponuja celoten nadzor nad SMS marketingom z oglasnimi sporočili in beleženjem odzivov strank, ki sodelujejo v mobilni kampaniji SMS obveščanje. Moj SMS marketing omogoča dvosmerno komunikacijo z SMS sporočilom, MMS vsebino, z anketami in nagradnimi igrami. SMS obveščanje in mojSMS je najbolj cenovno ugodna oblika dvosmernega sporočanja za marketing in je primerna tako za velika kot tudi za manjša podjetja.

SMS obveščanje poteka zelo enostavno in hitro. Vse, kar je potrebno storiti je, da se prijavite, vnesete vsebino in jo po potrebi še spremenite, izberete prejemnike ter pošljete kot sms ali mms sporočilo. MojSMSmarketing ter SMS obveščanje je idealen način obveščanja za marketnig prek SMS ali MMS sporočila z reklamno vsebino in je namenjeno za obveščanje kupcev in strank o izdelkih. SMS obveščanje vam nudi pošiljanje SMS sporočil, ki vsebujejo do sto šestdeset znakov, pošiljanje do osem tisoč sporočil na vsako sekundo, poročilo o dostavi, poročilo o napaki pri dostavi in imenik za vnašanje strank, plačilo pa je možno po SMS sporočilu.

SMS obveščanje ima mnogo prednosti, katere so učinkovito in dostopno obveščanje z SMS sporočilom, dvosmerno komunikacijo, takojšnja dostava sporočila prejemnikom, možnost izvajanja nagradnih iger s QR kodo, pošiljanje MMS sporočil, anket in možnost za pridobitev naziva podjetja ter ID številke za podpis. Za več informacij o SMS obveščanju in ceniku obiščite spletno stran mojsms.net.