Največji hit – rainbow loom


Rainbow loomDandanes je na izbiro vse več igrač za otroke. Veliko otrok ima tudi že toliko igrač, katere ga enostavno ne zanimajo več. Vendar pa je tukaj najnovejši hit med igračami, katere bodo razveselile vse otroke. Igrača rainbow loom je eden najnovejših hitov, katerega so razvili v Ameriki. Rainbow loom so kreacije raznovrstnih zapestnic in drugih izdelkov, katere so izdelane iz majhnih raznobarvnih gumic. Če si želite izvedeti več o izdelavi zapestnic ter druge zanimivosti te igrače potem si oglejte spletno stran rainbowloom.si, kjer boste našli navodila za izdelavo in še veliko drugega.

Kot smo omenili so rainbow loom različne kreacije iz gumic. Pri izdelavi kreacij si boste lahko pomagali tudi s priloženimi statvami in kaveljčki za napenjanje. To pa ni samo navadna igrača, katere se bo hitro naveličal in vam bo potem samo v napoto. Ko bodo vaši otroci poizkušali izdelati razne kreacije se jim bo znova in znova stopnjevala spretnost. Na začetku bodo seveda poizkusili z izdelavo iz ene barve kmalu zatem pa jih bodo dodajali več in več, prav tako pa tudi vzorce.

Da pa ne bodo otroci sami uporabljali rainbow loom pa se jim lahko pridružijo tudi starši ter tako skupaj izdelujejo različne kreacije in se ob tem neizmerno zabavajo. Kot smo omenili pri ustvarjanju z rainbow loom ni konca z domišljijo. Ustvarite lahko popolnoma vse kar vam pade na pamet. Na začetku lahko izdelate preproste zapestnice nato pa nadaljujete na več zapestnic, ki jih povežete skupaj ali pa izdelate tudi kakšno žival v obliki sove in podobno. Na omenjeni spletni strani imate na voljo tudi veliko ponudbo dodatkov za izdelavo z rainbow loom. Preko spleta si lahko naročite uro nato pa dodate še pašček, ki ga izdelate sami. Kot smo omenili pri izdelavi z rainbow loom potrebujemo le domišljijo ter čas.