Jezikačeva poletna šola


Poletna šola jezikačPoletna šola je izvrstna priložnost, da se otrok nauči nekaj novega, kvalitetno preživlja svoj prosti čas, se uči socialnih veščin ter samostojnosti. Poletna šola je za otroke super izziv, saj lahko tam v manj formalnem okolju preizkušajo svoje znanje, ga nadgradijo, spoznavajo nove ljudi in se družijo z vrstniki. Poletna šola nudi izobraževanje v manj stresnem okolju, kot je to klasična šola in zato tudi otroci znanje srkajo vase na bolj sproščen način. Znanje pridobivajo preko predavanj, ogromno je pa tudi praktičnih primerov.

Poletna šola Jezikač, katere podrobnosti boste našli na http://www.jezikac.si/poletna-sola, bo potekala že osmo leto zapored. Otrokom nudi poleg spoznavanja, učenja ter utrjevanja tujih jezikov tudi programa športnik ter umetnik. Njihova poletna šola torej združuje učenje jezikov z drugimi dejavnostmi na prostem. Če je vaš otrok zagrizen športnik, bo lahko izbiral med tečaji kajaka, tenisa, golfa ter gimnastike. Poletna šola zagotavlja pri vsakem programu strokovno vodstvo ter nadzor. Jezikovne tečaje izvajajo usposobljeni predavatelji tujih jezikov, medtem ko športne aktivnosti učijo ter nadzorujejo izkušeni trenerji. Poletna šola nudi pri vsakem programu vse pripomočke, tako da otroci ne potrebujejo s sabo ničesar drugega kot dobro voljo. Enako velja tudi za program umetnik, kjer bodo otroci spoznavali različne tehnike umetniškega oblikovanja. Pedagogi jim bodo priskrbeli materiale, s katerimi bodo ustvarjali. Program umetnik, ki jo izvaja poletna šola Jezikač je prilagojena in tako bodo otroci poleg spoznavanja tujih jezikov tudi izražali svojo domišljijo.

Programi se bodo izvajali v različnih terminih v Ljubljani, tako da lahko termin prilagodite svojim poletnim načrtom. Vsi programi so po težavnosti prilagojeni glede na starost otrok ter glede na izbran program. Otroci imajo tam organizirano tudi prehrano, tako da starši nimate čez dan nobenih skrbi. Pohitite s prijavami, da bo vaš otrok izkoristil poletje za obnavljanje znanja tujih jezikov zabavno druženje z vrstniki.