Izberite svoja očala v Optiki24


OptikaDandanes ni več osebe, ki nebi imela vsaj enih očal. Vse več ljudi, zaradi narave dela, že potrebuje korekcijska očala, nekaj pa je seveda tudi takih, ki imajo odličen vid. Slednji pa imajo na zalogi vsaj ena sončna očala, ki so za zdravje oči še kako pomembna. Nakup očal, pa naj si gre za korekcijska ali sončna očala svetujemo, da opravite pri specialistu, saj je vid izjemnega pomena in kupovanje očal na stojnicah ali trgovinah z raznoraznim materialom ni priporočljiv.

Predstavljamo vam spletno trgovino www.optika24.si, kjer lahko naročite prav taka očala, ki si jih želite. Ker sledijo modnim trendom so vam na voljo razne barve in oblike korekcijskih in športnih očal ter večje število kontaktnih leč.

Pred nakupom očal morate seveda prej opraviti okulistični pregled. Tega vam lahko opravi okulist ali oftalmolog. Pregled lahko opravite v okulističnih ambulantah. Pregled lahko opravite preko kartice zdravstvenega zavarovanja, na katerega boste sicer čakali nekoliko več časa, lahko pa se odločite tudi za samoplačniški pregled, katerega vam bodo opravili bistveno prej.

Na pregledu vam podajo izvid dioptrije, ki jo imate, s temi podatki pa lahko hitro in enostavno naročite očala po lastnem okusu. Na spletni strani www.optika24.si se prijavite, vnesete podatke z izvida in tako naročite okvirje, ki ste si jih izbrali. Prav tako se lahko odločite za številna športna ali sončna očala. Prav tako na identičen način lahko naročite kontaktne leče. Izbirate lahko dnevne, tedenske ali mesečne kontaktne leče. Na voljo so vam tudi fotokromatske leče. Gre za leče, ki so opremljene s filtrom, ki v primeru povečane svetlobe avtomatsko prilagaja količino svetlobe (zasenči, kot v primeru sončnih očal).

Spletna stran vam nudi tudi številne koristne informacije, ki jih je priporočljivo vedeti pred nakupom očal ali kontaktnih leč. Obiščite spletno trgovine in najprej preberite nasvete, ki jih potrebujete vedeti, nato pa izberite očala, ki so primerna za vas.