Informacije o Ciaoamigos portalu


O spletnem mestu za spoznavanje Ciaoamigos ste zagotovo že slišali. To zagotovo ni še ena od tistih spletnih strani, kjer boste našli približno sto tisoč oglasov raznih prodajalcev, ki nudijo vse od a do ž – Ne, na tem spoznavnem portalu boste v prvi vrsti našli nove prijatelje, znance ali pa morda celo ljubezen svojega življenja. Za vse, ki pa portala Ciaoamigos še ne poznate, pa lahko več informacij najdete na spletni povezavi http://www.incontri-free.com/, nekaj dodatnih informacij pa vam bomo razkrili tudi v tem prispevku.

Spletna stran je narejena na zelo sodoben način. Na njej lahko ustvarite svoj profil, ki ga lahko povežete z vašim že obstoječim profilom na drugih družbenih omrežjih, kot so Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ itd. Na tak način boste lahko v profil ‘uvozili’ ne samo slike in video vsebine, ampak tudi osebne podatke. Kar pa je najbolje – v samo nekaj korakih lahko označite tiste prijatelje, ki jih želite imeti ‘ob sebi’ na tem spoznavnem portalu.

ciaoamigos

Če svojega novega profila ne želite povezati z že kakšnim obstoječim, potem lahko ustvarite povsem svežega in nepovezanega z vašimi ostalimi profili. V administratorskem prostoru spletne strani je tudi kar nekaj odličnih aplikacij, s katerimi lahko naredite video predstavitve, fotografije, celo posnamete glasbo! Kot najbrž že predvidevate je celoten portal Ciaoamigos narejen tako, da več aplikacij kot uporabite, bolj je vaš profil privlačen, izpostavljen in seveda ima posledično več obiska. Ustanovitelji portala so šli celo tako daleč, da ima vsak profil možnost spremljanja statistike obiska. Še več, statistiko lahko razdelite na razne parametre – obiskovalce lahko ločite po starosti, spolu, kraju bivanja, itd. Ja, prav zares so se potrudili, da imajo uporabniki čim več od tega, da so vpisani na portal. Kot večina drugih podobnih spoznavnih portalov, ima tudi ta možnost sprejemanja sporočil od ostalih uporabnikov. Kako pa drugače, saj je vendar spoznavni portal!

Spoznavni portal ima tudi svoj forum, kjer lahko povprašate o kakšnih zadevah, ki vam niso jasne. Teme na forumu niso omejene zgolj na ustvarjanje profila na portalu Ciaoamigos. Odprete lahko katerokoli temo želite, saj se tako seveda spodbuja pogovor med raznimi uporabniki, kar seveda vodi do novih poznanstev, kar je, kot smo že povedali, sam cilj spoznavnega portala.

V kolikor ste na portalu našli več novih prijateljev in bi želeli, da se tudi oni medsebojno spoznajo, potem lahko ustvarite skupino in jih tako povežete. V skupini ste konstantno prijavljeni vsi, torej lahko vsak član skupine vidi popolnoma vse pogovore, ki potekajo v skupini. Seveda lahko delite tudi fotografije, video vsebine in podobno. V skupino se lahko tudi naknadno dodajo novi člani, ki bodo imeli dostop do vseh (tudi preteklih) pogovorov, vendar pa morajo novega člana potrditi prav vsi obstoječi člani skupine.

Spoznavni portal Ciaoamigos nudi ne samo zgoraj omenjene storitve, ampak še mnogo več. Vsekakor priporočamo, da si ustvarite profil in spoznavate nove ljudi.