Givos ograje


Se vam je že kdaj zgodilo, da ste opravljali neko opravilo na svojem vrtu ali pa se igrali s svojimi otroci, vaši sosedje pa so vas radovedno opazovali. Ta občutek vsekakor ni prijeten. Ravno nasprotno, v večini primerov je prav moteč. V tem primeru vam predlagamo, da se odločite za nakup vrtne ograje. Za pestro ponudb vrtnih ograj kliknite tukaj.

ograje

Podjetje Givos vam nudi pestro ponudbo vrtnih ograj, katere vas bodo obvarovale pred radovednimi pogledi vaših sosedov. Razen vrtnih ograj pa imajo v svoji ponudbi tudi ograje za terase oziroma balkone, dvoriščna vrata ter ograje za stopnišča. Njihovi izdelki so narejeni iz različnih materialov. Tako poznamo lesene, pvc ter aluminijaste ograje. Prav tako si lahko izberete ročna dvoriščna vrata ali pa dvoriščna vrata na motorni pogon. Nudijo dvoje vrste vrat, drsna ter krilna vrata. Za vas lahko izdelajo tudi napušč, ki pa je narejen iz pvc materiala. Maksimalna dolžina pvc letvic je šest metrov, njihova kvaliteta pa je, prav tako kot kvaliteta ograj in vrat, ne vprašljiva.

Ste se odločili za nakup ograje, pa ne veste, kateri material bi izbrali? Aluminijaste so bolj robustnega izgleda, so pa zato bolj obstojne in odporne za zunanje vplive. PVC ograje pa imajo izgled, podoben lesu. Čeprav je njihova obstojnost slabša v primerjavi z aluminijasto različico, je le ta še vedno na zelo, zelo visokem nivoju.

Za več informacij vas vabimo, da si obiščete njihovo spletno stran. Tam lahko preberete več o različnih tipih ograj, pogledate njihovo galerijo slik le teh ter se po možnosti odločite za nakup svoje lastne. Kontaktirate jih lahko preko njihove mobilne številke, stacionarne številke, fax-a ali pa e poštnega naslova.

Želimo vam veliko trenutkov, preživetih v zasebnosti vašega vrta in doma.