FRIV otroške igre


FRIV otroške igre

Veliko otrok se te današnje dni zateka k multimedijskim napravam, v večini k računalniku. Tam se želijo sprostiti, zabavati se nasmejati in ponavadi nehote kaj naučiti. Zato je spletna stran http://www.friv.si odlična za otroke saj se na njej kjer je več kot 100 najbolj priljubljenih otroških iger prevedenih v slovenščino ne bodo nikoli zdolgočasili. Otroci se spletnih iger na spletni strani friv.si ne bodo naveličali, ker redno dodajajo nove še zanimivejše spletne igre.

Spletne igre ne potrebujejo vrhunsko naprednega računalnika, ne nikakršnega predznanja o igranju spletnih iger, saj so te spletne igre popolnoma preproste ter zahtevajo le osnovne “sestavine” za igranje le-teh. Te t.i. “sestavine” so veselje ter interes do igranja. Vse igre na spletni strani friv.si so popolnoma brezplačne in do njih lahko dostopate kadarkoli si želite.

Tudi če ste že odrasli in imate že otroke, naj vas ne bo sram obiskati to zbirko spletnih iger, saj ni nobene starostne omejitve. Te igre lahko igra otrok, ki se je ravnokar naučil brati in bo razvijal obvladovanje računalnika, kakor tudi starejša oseba, ki v svojih mladih letih ni imela dostopa do računalnika ter lahko sedaj prebudi otroka v sebi. Skratka za vsakogar se najde nekaj, le vzeti si je potrebno nekaj minut časa.