Escape room za manjše ali večje skupine ljudi


Ste se kdaj spraševali, kako dobri ste v reševanju ugank in uporabljanju namigov? Ali potrebujete odmor, da se odpočijete od vsakdanje monotonosti v vašem življenju? Delate preveč in potrebujete neko vrste sprostitve oziroma neko vrsto zabave? Potem je čas, da obiščete escape room Ljubljana. Vendar ne mislimo na kateri koli escape room Ljubljana. Mislimo na escape room  Mind Maze. Mnogi se boste vprašali, kaj to sploh je? Nekateri od vas veste kaj to je, vendar ne veste, kako se le to igra. Zato smo tukaj mi. Mi smo tukaj, da vam razložimo, kaj to sploh je escape room Ljubljana Mind Maze, kako deluje, kako se zmaga in tako naprej.

escape room ljubljana

Si želite zabave za vas in vaše prijatelje? Si želite okrepiti timski duh in podobno? Potem je escape room Ljubljana, pod imenom Mind Maze prava rešitev za vas. Kaj pa to sploh je? To je igra, pri ki traje šestdeset minut oziroma eno uro, v kateri morate upoštevati namige, katere najdete v sobi, v katero ste zaprti. S temi namigi boste lahko pobegnili iz določenih sob ali pa našli določene predmete. Ko najdete končen predmet ali pa ko dokončno pobegnete iz neke sobe, ste zmagali. Seveda, če ste to opravili dovolj hitro.

Pri igri Mind Maze imate na voljo dve sobani. Ena je alkimistova, druga pa je okupirana ljubljana. v Alkimistovi sobi morate najti določen predmet, iz okupirane Ljubljane pa morate pobegniti.

Če vas zanima še kaj več na temo escape room Ljubljana, lahko svoja vprašanja zapišete med komentarje pod člankom ali pa kontaktirate podjetje Mind Maze preko telefonske št. ali pa s pomočjo el. pošt. nasl. Obiščete lahko prav tako njihovo Facebook stran ali pa njihov profil na Instagram – u.