Dodatki za mobilne telefone iPhone


Dodatki za iphonePametni telefoni so zares nepogrešljivi in pri večini od nas ne mine dan, da telefona nebi uporabljali. Trg ponudnikov mobilnih aparatov se širi s svetlobno hitrostjo in prav tako tudi trg dodatkov za mobilne telefone. Med večjimi proizvajalci mobilnih telefonov sta zagotovo podjetje Apple s svojo serijo telefonov iPhone in proizvajalec Samsung s serijo Galaxy.

V tem članku pa bomo govorili predvsem o dodatkih za mobilne telefone podjetja Apple. Modeli iPhone so med uporabniki s svojim dizajnom ter kvaliteto dosegli že prav kulten status in veljajo za telefone višje kvalitete. Med najbolj očitnimi iPhone dodatki so zagotovo različni etuiji in pa ovitki. Naloga etuijev za telefon je na prvem mestu zaščita telefona, dodajo pa lahko tudi svojo noto k videzu telefona. Ko govorimo o dodatki ne gre pozabiti tudi na polnilec za iPhone, čeprav se zdi pisanje o tem dodatku banalno, se res mnogokrat zgodi, da nam zmanjka baterije ob zelo neprimernem času ali na neprimernem kraju. Avtonomija baterije pametnih telefonov ni ravno zavidanja vredna. S svojimi velikimi zasloni ter naprednimi funkcijami se baterija izprazni zelo hitro, najenostavnejša rešitev pa je to, da imamo vedno polnilec pri roki. Sam imam dodaten polnilec v avtu, službi, enega pa doma, tako sem lahko vedno dosegljiv na telefon brez bojazni, da bi mi zmanjkalo baterije.

Omenil sem dva najbolj razširjena in pogosto uporabljena dodatka, seveda pa je trg ogromen in izbirate lahko med slušalkami, prenosnimi zvočniki, ki so izvrstni za druženje ob glasbi, spravite pa jih lahko tudi v žep, nepogrešljivi so tudi podatkovni kabli za povezavo telefon-računalnik. Če hočete ohraniti prvoten videz naprave pa namesto ovitka izberite samo zaščitno folijo za zaslon, ta bo ohranila videz telefona, hkrati pa zaščitila najbolj občutljiv del.

iPhone dodatki so cenovno dostopni, lahko pa resnično obogatijo vaši uporabniško izkušnjo, ker jih je zares ogromno, vam svetujem, da si jih ogledate v kateri izmed spletnih trgovin in enostavno naročite kar želite.