Cementni izdelki Gorec


 Cementni izdelki GorecPrenavljate teraso? Dvorišče? Podjetje Cementni izdelki Gorec vam ima ponuditi velik nabor cementih izdelkov.

Cementni izdelki Gorec je družinsko podjetje, ki je bilo ustavljeno leta 1967. Sprva so začeli z izdelavo betonskih strešnikov pri katerih je bilo veliko ročnega dela. Ko je začel delo mlajši kader, je proizvodnja hitro rasla in prešla v popolno avtomatizacijo. To je privedlo do tega, da je podjetje Cementni izdelki Gorec eno izmed večjih na tem podjetju v Sloveniji.

Ponuditi vam imajo betonske bloke, betonske in opečno betonske vogalnike, robnike, travne plošče, tlakovce, lomljene škarpnike, dimniške plašče, betonske cevi, pokrovi za betonske cevi, odtočne kanalete in cvetlične škarpnike. Vsi njihovi izdelki so certificirani skladno z evropskimi standardi. Prisegajo na kakovost, to dokazujejo s tem, da med prvimi v Sloveniji certificirajo poizvode po točno določenih standardih. Standardi, ki jih upoštevajo pri podjetju Cementni izdelki Gorec so certificirani po STS-u.

Na spletni strani podjetja Cementni izdelki Gorec lahko najdete tudi vsa navodila in upozorila za vgradnjo kanalet, lomljenih škarpnikov, tlakovcev in podobno. Poleg tega pa vas seznanijo še s splošnimi opozorili kot so: Cvetenje betona, barvna odstopanja, razpoke, dimenzijska odstopanja, krušenje robov ter reklamacijami.  Kontrolo kakovosti opravljajo v lastnih laboratorijih, saj cilj podjetja Cementni izdelki Gorec je zadovoljen kupec.

Pri izgradnji novega objekta ali dobavi oz. transportu večje količine materiala, vam lahko omogočijo partnersko ponudbo za dobavo betona, prevoz materiala ter napeljavo dimnika oz. dimniški inženiring.

Podjetje Cementni izdelki Gorec se nahaja v Šentlovrencu in delajo od Ponedeljka do Sobote. Na njihovi spletni strani http://www.gorec.info lahko najdete tudi elektronski cenik, kjer so navedeni vsi izdelki podjetja. Ravno v tem obdobju imajo 10%  popust na vse tlakovce.

Če si želite kakovostnih cementnih izdelkov se obrnite na podjetje Cemetni izdelki Gorec.